Leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla järjestetään jälleen kesäleirejä 6–15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Koivuhaalla on edessä on jo 36. leirikesä!

Tänäkin kesänä Koivuhaassa leireillään koko kesän ajan: järjestämme yhteensä yhdeksän lasten ja nuorten leiriä.

Parasta Lapsille -leirit tarjoavat lapsille kesälomaviikon kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Ohjaajana leirillä toimivat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirijohtajan kanssa. Leirit kestävät 4–5 vuorokautta ja vaikka ne ovatkin täynnä toimintaa, mukaan mahtuu myös rauhallista yhdessäoloa.

Tavoitteenamme on tarjota lapsille iloinen ja huoleton leiriviikko. Leirillä lapset saavat ohjaajilta ennen kaikkea huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Toivon, että pääsen uudestaan, oli paras leiri 4ever!

Leiriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä. Leirillä pelaillaan, askarrellaan, järjestetään hauskaa iltaohjelmaa... Leiriohjelmasta vastaa leirijohtaja yhdessä muiden ohjaajien kanssa, mutta myös lapset ja nuoret pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Parasta oli Kakkuralli ja kivat kaverit ja aikuiset.

Idyllinen Koivuhaka tarjoaa loistavat leiripuitteet

Koivuhaka on idyllinen leiripaikka. Leirikeskuksen päärakennus on vanha mutta mukavuuksin varustettu puuhuvila. Aitta- ja juhlarakennus sekä iso pihapiiri mahdollistavat monenlaisen tekemisen leiriviikon aikana.

Tutustu Leirikeskus Koivuhakaan tai yhteen leiripäivään kesällä 2016 tai katso alta video "Mikä Koivuhaan leirillä on parasta?"

Kuka voi hakea?

Leirille voivat hakea lapset ja nuoret, joilla on taitoja olla ja toimia isossa ryhmässä. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne. Alta löytyvät leirikohtaiset hakulomakkeet.

Leirit järjestetään Veikkauksen tuella. Leiripaikan voi saada Veikkauksen tuella vain sellainen hakija, jolla on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. Perusteita voivat olla perheellä esim. pienet tulot, lapsen yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, lapsen tai muun perheenjäsenen sairaus tms. Huom! Hoitopaikan tarve ei voi olla perustelu leiriä hakiessa.

Hakijoilta, joilla ei ole sosiaalisia, terveydellisiä tai taloudellisia perusteita Veikkauksen tukemaan hintaan, leirimaksu on paljon korkeampi (lisätietoja toimistosta). Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on Veikkauksen edellyttämät perusteet leiripaikkaan.

Veikkauksen tukema hinta

5 vrk: 65 €, sisarus 55 €
4 vrk: 52 €, sisarus 44 €

Leirihinta sisältää täysihoidon (majoitus, 5 ateriaa päivässä), tapaturmavakuutuksen ja mukavan leiriohjelman yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.

Leiriajankohdat

4.-8.6. Puuhaleiri 6–8 v (4 vrk) Hae leirille tästä! Leirille on jonoa.
10.-15.6. Saduntaikaa 7–9 v Hae leirille tästä! Leirille on jonoa.
16.-21.6. Taikametsä 8–10 v Hae leirille tästä! Leirille on jonoa.
25.-30.6. Kesäriemua 8–12 v Hae leirille tästä! Muutama paikka jäljellä! (Etusijalla kainuulaiset lapset, mutta Oulun seudultakin voi hakea!) Leirille kuljetus Kajaanista (25 €) ja Oulusta (15 €).
1.-6.7. Tarua ja todellisuutta 11–13 v Hae leirille tästä! Pari paikkaa leirille jäljellä!
8.-13.7. Aarreleiri 10–12 v Hae leirille tästä! Muutamia paikkoja vielä!
15.-20.7. Tarinaleiri 9–11 v Hae leirille tästä! Monta paikkaa jäljellä!
22.-27.7. Seikkailuleiri 13–15 v Hae leirille tästä! Monta paikkaa jäljellä!​​​​​​​
29.7.-3.8. Intiaanikesä 7–9 v Hae leirille tästä! Monta paikkaa jäljellä!

Leirikeskus Koivuhaan leirit alkavat klo 15.

Leireille ei ole järjestetty kuljetusta, poikkeuksena Kesäriemua-leiri 25.-30.6.

Siirry kaikkien lasten ja nuorten leirien sivulle.