Näe hyvä mussa -viikonloppujen iloisesta leiritoiminnasta pedagogisella twistillä vastaavat leirijohtajat ja pedagogit. Tutustutaan Outiin, Saaraan, Miaan ja Hannaan!

Outi Kuikka

Outi Kuikka

Olen Outi Kuikka, Pukkilan Näe hyvä mussa – viikonlopputoiminnan leirijohtaja Pukkilan leireillä. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja ammatillinen opettaja. Päivätyökseni työskentelen aikuisten nuorten asumisen parissa. Olen työskennellyt yli kymmenen vuotta lasten, nuorten ja perheiden parissa eri tehtävissä. Vapaa-aikani kuluu lasten jääkiekkoharrastuksen ja koirien kanssa ulkoillen.

Lempiväri: Vaihtuu usein, mutta tällä hetkellä okran keltainen
Lempieläin:  Ehdottomasti koira
Lempiruoka:  Thaimaalainen ruoka
Lempikirja:  Tykkään dekkareita, erityisesti Maria Kalliot on mieleisiä
Lempileffa:  Uusi Mielensäpahoittaja oli loistava!
Ketä ihailet: Omaa äitiäni!

 

Saara Karttunen

Saara Karttunen

Hei! Nimeni on Saara ja tykkään lukemisesta, leipomisesta sekä tanssimisesta ja hyvästä musiikista. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) sekä lisäksi Lasten Tunnetaito- sekä Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja. Töitä olen tehnytmuun muassa lastensuojelussa, koulussa ja päiväkodissa. Nyt olen Näe Hyvä Mussa –toiminnassa leiripadagogina ja sekös vasta on kivaa. Leireillä lapsiin sekä ohjaajiin pääsee tutustumaan paremmin, kun vietetään viikonloppu yhdessä yhteisen tekemisen parissa. Tiiviissä porukassa jokainen pääsee hiomaan omia kaveritaitojaan sekä tutustumaan myös sitä kautta itseensäkin vähän uudella tavalla.

Syksyn leireiltä odotan paljon yhdessä tekemisen riemua, onnistumisia, itsensä ylittämistä, turvallisen ryhmähengen syntymistä, huumoria, leikkiä, mielikuvitusta, ulkoilua ja rentoa yhdessä olemista.

Lempiväri: Turkoosi, tummansininen
Lempieläin: Kirahvi
Lempiruoka: Perunamuusi ja lohi
Lempikirja: Molli
Lempileffa: Leijonakuningas, Armageddon, Teit meistä kauniin Ketä ihailet: Pekka Hyysaloa ja hänen asennettaan ja montaa muutakin Mistä ilahdut: Yhteydestä, jaetusta huumorista ja ilosta, ulkoilusta

 

Mia Kavasto

Mia Kavasto

Moi vaan!

Nimeni on Mia ja toimin johtajana Hauhon Näe Hyvä Mussa-leirikokonaisuudessa syksyllä 2018. Koulutukseltani olen teatteri-ilmaisun ohjaaja, oikeustieteen maisteri ja ammatillinen opettaja, sekä musiikkivalmentaja ja opiskelen myös kasvatustieteen maisterin tutkintoa painotuksina musiikki- ja draamakasvatus. Työskentelen myös pienen teatterikoulun rehtorina ja musiikintekijänä ja hoidan lasten asioita, sekä muita perhe- ja rikosasioita juristina. Koska aloja on näin monta, ovat työni harrastuksia ja harrastukseni työtä. Rentoutuessani lökötän aivottomasti Netflixin ääressä, taikka kävelen koirieni kanssa luonnossa. Aina, kun minulla on aikaa, teen musiikkia. Musiikkiani voi löytää Spotifysta nimellä Mia, sekä entisen yhtyeeni nimellä Kiiva.

Odotan tulevalta leirisyksyltä yhdessäoloa lasten ja nuorten kanssa, draamaleikkejä ja oivalluksia ja vapautumista - hetkiä, jotka jäävät meille kaikille ikimuistoisiksi!

Lempiväri: Violetti ja musta
Lempieläin: Delfiini
Lempiruoka: Kasvistortillat
Lempikirja: Tällä hetkellä Ronja Ryövärintytär, jota leirillä työstämme (muisti on lyhyt)
Ihailen: Vapautta
Ilahdun: Ystävällisyydestä ja epäitsekkyydestä, lasten jutuista

 

Hanna Peurla

Hanna Peurla

Heippa, olen Hanna Tampereelta. Arkeni kuluu 2. luokkalaisten opettajana sekä monenlaisen liikunnan ja käsitöiden sekä kuvataiteiden parissa. Aiemmin olen harrastanut aktiivisesti partiotoimintaa ja sitä kautta olenkin osallistunut monille leireille. Näe hyvä mussa -leireille osallistun innolla ja tehtäväni on toimia leiripedagogina. Leireillä tulemme varmasti kokemaan ikimuistoisia hetkiä luonnon helmassa itseilmaisun ja luovuuden keinoin.

Kaikki värit miellyttävät silmääni, mutta erityisen paljon pidän luonnon läheisistä väreistä mm. oliivinvihreä ja okra.
Lempieläimeni on koira ja vaikka minulla ei omaa koiraa olekaan, otan mieluusti hoitoon vanhempieni ja siskoni karvakuonoja.
Olen kaikkiruokainen, mutta kaalilaatikko on minusta erityisen herkullista.
Lempikirjani on Yrjö Kokon luontoon sijoittuva satukirja: Pessi ja Illusia.
Lempileffani on Tom Hanksin tähdittämä Green Mile.
Ihailemani henkilö on oma äitini.
Iloiseksi minut saa muut iloiset ihmiset.