Lasten talvileiri hiihtolomalla 2018. Bussikuljetus Tampereelta.

Talvileiri 2018 Pirkanmaan lapsille Hiihtolomalla

Täytä hakemus talvileirille tästä! Leiri on tällä hetkellä täynnä, mutta voit täyttää hakemuksen, jos haluat jonoon odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.

Leiri 8–11-vuotiaille järjestetään Lomakeskus Pukkilassa Virroilla Pirkanmaan hiihtolomaviikolla maanantai–lauantai 26.2.–3.3.

Leirihinta

Leirihinta (5 vrk): 70 €, sisarus 60 €. Hinta sis. täysihoidon, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. 
Kuljetus Tampereelta 25 €.

Leiri järjestetään Veikkauksen tuella. 5 vrk:n leirihinta sisältää täysihoidon (majoitus, 5 ateriaa päivässä), tapaturmavakuutuksen ja mukavan leiriohjelman yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.

Leiripaikan voi saada Veikkauksen tuella hakija, jolla on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. Perusteita voivat olla perheellä esim. pienet tulot, lapsen yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, lapsen tai muun perheenjäsenen sairaus tms. Huom! Hoitopaikan tarvetta ei hyväksytä perusteluksi leiripaikkaa hakiessa.

Hakijoilta, joilla ei ole sosiaalisia, terveydellisiä tai taloudellisia perusteita Veikkauksen tukemaan hintaan, leirimaksu on omakustanteinen: 270 € (5 vrk:n leiri). Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on Veikkauksen edellyttämät perusteet leiripaikkaan.

Kuka voi hakea?

Leirille voivat hakea lapset, jotka osaavat toimia isossa lapsiryhmässä (30–40 lasta) ja huolehtia perusasioista itse. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne.

Millaista leirillä on?

Parasta Lapsille ry:n leiri tarjoaa lapsille hiihtoloman kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Ohjaajina leirillä toimivat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirijohtajan kanssa.

Leiriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä. Leirillä ollaan ulkona, pelaillaan, retkeillään, syödään, nukutaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa. Leiriohjelmasta vastaa leirijohtaja yhdessä muiden ohjaajien kanssa, mutta myös lapset pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Tavoitteenamme on tarjota lapsille iloinen ja huoleton leiriviikko. Leirillä lapset saavat ohjaajilta ennen kaikkea huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.