Parasta Lapsille Tampereen osasto ry tukee lapsia ja lapsiperheitä Tampereen alueella.

Lasten päiväleiri Hervannassa hiihtolomalla!

Järjestämme päiväleirin koululaisille ma–pe 26.2.–2.3.2018 Venlantuvalla (Teekkarinkatu 5 B).

Päiväleirillä leikitään, lauletaan, leivotaan, askarrellaan, satuillaan, ulkoillaan, grillaillaan ja pidetään hauskaa! Tarjoamme osallistujille aamupalan, lounaan ja välipalan.

Toiminta on ilmaista. HUOM! Päiväleiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Täytä ilmoittautumislomake 22.2.2018 mennessä.

Järjestäjät: Parasta Lapsille Tampereen osasto ry, Tampereen Hervantalaiset ry, Hervannan Tiedotusyhdistys ry, Hervannan Martat, YSTI ry/Verkko.

PS. Jos etsit talvileirille yöleiriä, sellainen järjestetään Lomakeskus Pukkilassa Virroilla. Lue lisää!

Parasta Lapsille Tampereen osasto

Osastomme toiminnan tavoitteena on lisätä lapsiperheiden jaksamista erityisesti lasten ja perheiden leiri-ja virkistystoiminnan avulla. Toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kaiken toimintamme toteutamme vapaaehtoisvoimin. 

Lisätietoja toiminnastamme löydät tästä alta, Tampereen osaston uutisista sekä osastomme Facebook-sivulta.

Vapaaehtoiseksi!

Olet tervetullut mukaan osastoomme!  Jos kiinnostut osaston toiminnasta ja tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä! Siirry Yhteystietoihin.

Vapaaehtoisen ammatilla ja koulutuksella ei ole Parasta Lapsille -toiminnassa merkitystä. Sen sijaan aito kiinnostus sekä halu oppia ja toimia yhdessä muiden kanssa on tärkeää. Kaikilla ihmisillä on omassa elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme.

Osaston toimintaa johtaa toimikunta, jonka osaston jäsenet valitsevat yhdistyksen kokouksessa. Yhdistyksen kokouksia on vuosittain kaksi ja niissä linjataan osaston toimintaa. Kokoukseen ovat myös ei-jäsenet tervetulleita mukaan tutustumaan toimintaan.

Jäseneksemme voit liittyä ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin (ks. yhteystiedot). Toiminnassa ollaan avoimia kaikille uusille toimintamuodoille, jos niiden tavoitteena on lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tukeminen.

Osaston toiminta

Iltakylä

Iltakylä joka toisena torstaina Venlantuvalla (Teekkarinkatu 5 B) alle kouluikäisten lasten perheille. Osaston vapaaehtoiset suunnittelevat ohjelman ja lopuksi syödään yhdessä iltapala. Toiminta on ilmaista. Tervetuloa mukaan! Kokoontumiskerrat Tapahtumakalenterissa. Tiedustelut: Pirjo Salmi p. 044 945 9221, suomisalmipipsa(at)suomi24.fi tai Sirkka Lindroos p. 040 758 5940, sirkka.lindroos(at)pp1.inet.fi

Tutustu Iltakylään ajankohtaista-osion Iltakylä-uutisten kautta, tai lukaise suoraan vaikka laskiaispuuhista 2017.

Vauvatuokiot

Vauvatuokio järjestetään Pääkirjasto Metsossa kerran kuukaudessa alle yksivuotiaille lapsille ja vanhemmille. Vauvatuokioissa käytetään Käsikynkkä-ryhmätyömenetelmää. Tunnin mittaisessa tuokiossa leikitään, lauletaan ja loruillaan vauvojen ja vanhempien kanssa. Tapahtuma on maksuton. Katso tarkemmat ajankohdat alla Tapahtumakalenterissa. Lue tarina yhdestä vauvatuokioista!

Kokoukset

Tampereen osastolle tarkoitetuissa hallituksen kokouksissa suunnittelemme toimintaa. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Kokouspäivät päivitetään Tapahtumakalenteriin.

Ilmoittautumiset: Pirjo Sillman, pirjo.sillman(a)pispala.net ja Taru Kuusinen, taru.kuusinen(a)gmail.com.

Tapahtumat

Tampereen osasto on vuosittain mukana myös erilaisissa tapahtumissa, mm. lapsen oikeuksien päivänä Tampereen kaupungin LOP-tapahtumassa ja Hervannan paikallisissa tapahtumissa

Olet lämpimästi tervetullut mukaan järjestämään tapahtumia ja osallistumaan lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan.

Tapahtumakalenteri 2018

Tampereen osastolla on toimintaa ympäri vuoden. Tapahtumakalenteria alla päivitetään sitä mukaa, kun toiminnan ja tapahtumien ajankohdat ovat selvillä.

8.2. Iltakylä lapsiperheille Venlantupa (Teekkarinkatu 5 B) klo 18–19.30.
22.2. Iltakylä lapsiperheille Venlantupa (Teekkarinkatu 5 B) klo 18–19.30.
8.3. Iltakylä lapsiperheille Venlantupa (Teekkarinkatu 5 B) klo 18–19.30
22.3. Iltakylä lapsiperheille Venlantupa (Teekkarinkatu 5 B) klo 18–19.30
5.4. Iltakylä lapsiperheille Venlantupa (Teekkarinkatu 5 B) klo 18–19.30
19.4. Iltakylä lapsiperheille Venlantupa (Teekkarinkatu 5 B) klo 18–19.30
3.5. Iltakylä lapsiperheille Venlantupa (Teekkarinkatu 5 B) klo 18–19.30

Parasta Lapsille leirit ja viikonlopputoiminta

Parasta Lapsille ry:n perinteinen ja tärkein toimintamuoto on lasten ja perheiden leirit ja viikonlopputoiminta, jossa sama ryhmä leireilee useamman kerran yhdessä. Parasta Lapsille -järjestö järjestää vuonna 2018 useita leirejä Lomakeskus Pukkilassa Virroilla, joihin on kuljetus Tampereelta.

  • Talvileirin lapsille 8–11-v. Pirkanmaan hiihtolomaviikolla 
  • Nuorten leirin 13–15-v. kesällä
  • Lasten leirin kesällä (8–11-v.)
  • Perheleirejä (7 kpl) kesällä Lomakeskus Pukkilassa Virroilla.
  • Kaksi lasten viikonloppuryhmää syksyllä 2018

Lue lisää lasten ja nuorten leireistäperheleireistä ja lasten viikonlopputoiminnasta. Osastomme vapaaehtoisia on mukana Parasta Lapsille ry:n leiri- ja viikonlopputoiminnassa. Jos haluat mukaan leiri- ja viikonlopputoimintaan, lue lisää vapaaehtoistoiminnasta Parasta Lapsille -järjestössä.

Varo vaan, leiritoimintaan jää helposti koukkuun!

Yhteystiedot

Taru Kuusinen, puheenjohtaja, 040 864 4903

Pirjo Sillman, sihteeri, pirjo.sillman(a)pispala.net

Ville Jämsen, varapuheenjohtaja, vjamsen(a)gmail.com

Teemu Kovero, taloudenhoitaja, teemukovero(a)gmail.com