5.7.2018
/
Yen Nhi Nguyen
Yen Nhi Nguyen
Yen Nhi Nguyen opiskelee sosionomiksi Kemi-Tornion AMK:ssa. Hän oli kesällä 2018 ensimmäistä kertaa ohjaajana leirillä.

Tänään on neljäs päivä, ja minun pitää ohjata hedelmäsalaattileikkiä aamupiirissä.
Jännittää vähän. 11–13-vuotiaat ovat meluisia, en tiedä kuuntelevatko he minua.

Hyvin se kuitenkin meni.

Olen päässyt juttelemaan ja touhuamaan tyttöjen ja poikien kanssa. Pääsin myös ohjaamaan askartelupajaa. Oli mukavaa ja hauskaa päästä tekemään kaikenlaisia uusia asioita, kuten hamahelmiä, laminointia, lätyn paistoa, avaimenperiä ja rannekkeen tekoa.

Yksi lapsi teki minulle letin hiuksiin ja tykkäsin siitä paljon. Ja olen saanut pelata lautapelejä lasten kanssa. Lasten kanssa touhuaminen on kivaa ja tekemistä on koko ajan.

Jännitti ensin saada poikaryhmä. En ole ennen ollut ohjaajamassa poikia, mutta minun pojat ovat olleet mukavia ja hauskoja, vaikka ovatkin joskus rauhattomia. Ensin luulin, että he eivät tulisi toimeen naisohjaajan kanssa, mutta hyvin he ovat minut ottaneet vastaan. Heidän ja kaikkien muiden leiriläisten ja ohjaajien kanssa on ollut mukavaa ja useimmilla lapsilla on todella hyvä huumori, niin saan nauraa todella paljon!

Olen oppinut todella paljon uusia asioita leirin aikana. Leireillä on riittänyt tekemistä ja se on hyvä asia.

Olen nauranut, syönyt ja keskustellut lasten kanssa.

Olen saanut todella hyviä kokemuksia lasten kanssa olemisesta, mitä voisin myös hyödyntää tulevaisuudessa. Ensin jännitti tulla, kun en ollut ennen tehnyt ohjaajan hommia, mutta kaikki sujui todella hyvin. Viihdyin leirillä.