10.9.2019
/
Lauri Rimaaja
Lauri Rimaaja
Olen 39-vuotias erityisopettaja Helsingistä. Minulla on pitkä kokemus kesäleireistä, mutta tämä on ensimmäinen vuosi Parasta Lapsille ry:n Aikaa ilolle-leireillä. Odotan innolla tulevia leiriviikonloppuja. Minä tykkään kalastamisesta, luonnosta, autostani ja lukemisesta. Nähdään leireillä syksyn 2019 aikana.

Huomenna 11.9. on Aikaa ilolle Hauhon-leirin aloitustapaaminen Pasilassa kello 18. Siellä on tarkoitus aloittaa valmistautuminen leireihin ja tutustuminen toisiin leiriläisiin, ohjaajiin ja leirivastaavaan.

20.9. Kello 17 starttaa bussi kohti Hauhon Lomakeskusta Helsingin Kampista. Perillä Hauholla meitä odottaa aivan mahtava leirikeskus.

Luvassa on kaikkea kivaa ja tärkeää on, että lapset kertovat ideoitaan ja toiveistaan mitä kaikkea kivaa haluavat leirien aikana tehdä.

Tärkeää on muistaa antaa nyt Aikaa Ilolle!

Leirikeskus sijaitsee luonnonkauniin järven rannalla, joten luvassa on paljon ulkoilua, kalastamista, saunomista. Ja jos uskaltaa niin uimaankin saa mennä (vesi voi olla kylmää).

Sateen sattuessa leirikeskuksessa on myös hyvät sisätilat pelaamiseen, askarteluun ja pelailuun.

Kaikkea mahdollista mukavaa voidaan tehdä! Leirillä on niin paljon mukavaa tekemistä ja meillä on aivan mahtava ohjaajatiimi luomassa hauskaa, turvallista ja elämyksellistä leiriä lapsille ja lasten kanssa.

Tässä pari kuvaa leirikeskuksessa, jossa vietämme 4 mahtavaa viikonloppua syksyn aikana.

Mahtavaa lähteä tekemään unohtumatonta kokonaisuutta.

 

Terveisin

Lauri Rimaaja

Leirivastaava