18.12.2019
/
Sini Nevalainen
Sini Nevalainen
Kahden lapsen äiti ja sairaanhoitajaopiskelija. Energinen ja iloinen tapaus jolla huumori on herkässä. Mieleisiä asioita ovat metsässä kävely, tuntemattomien asioiden googlettaminen ja suihkussa laulaminen. Ensikokemukseni Parasta lapsille ry:llä oli syksyn 2019 Aikaa yhdessä -perheleirit Kisakeskuksessa.

Olen Sini Nevalainen ja opiskelen sairaanhoitajaksi. Asun Helsingissä ja elän tällä hetkellä todennäköisesti elämäni kiireisintä aikaa. Vaikka hetkittäin onkin ollut haastavaa yhdistää työt, perhe-elämä ja opiskelu niin olen onnellinen kaikista upeista kokemuksista ja kohtaamisista, joita olen saanut kokea opiskelun aikana. Myös Parasta Lapsille ry on mahdollistanut minulle yhden näistä hienoista kokemuksista.

Minulla on omakohtaista kokemusta myös leiriläisenä olemisesta ja leireistä on jäänyt minulle erittäin hyviä muistoja sekä ystäviä. Omat kokemukseni tekivät helpoksi päätöksen lähteä suorittamaan liittyvää harjoittelua Parasta lapsille ry:n Aikaa yhdessä -perheleirille.  Tuntui myös luontaiselta lähteä tekemään töitä nimenomaan perheiden kanssa, koska itsellänikin on lapsia ja kokemusta lapsiperheen haasteista, joita voi lapsiperheessä olla monenlaisia.

Olin syksyn aikana mukana kolmella perheiden viikonloppuleirillä ja yhdellä nuorten viikonloppuleirillä. Leirit sujuivat paremmin kuin olin osannut kuvitella. Rentoa yhdessäoloa, ulkoilua, tutustumista, saunailtoja ja grillailua kodalla.

On ollut huikeaa tutustua toisiin leiriohjaajiin sekä upeisiin leiriläisiin.

Leiriviikonloput tarjosivat kaikille kahden vuorokauden rentouttavan pysähdyksen arjen kiireisiin. Leireillä oli mahdollisuus ottaa aikaa itselleen ja perheelle, nauttia ympäröivän luonnon rauhasta ja valmiin ruokapöydän tarjoiluista. Oli myöskin hienoa huomata kuinka nopeasti leiriläiset ryhmäytyivät keskenään ja olivat kuin yhtä perhettä leirin ajan.  Syksyn kokemukset olivat niin hienoja että minut nähdään myös jatkossa vapaaehtoisena Parasta lapsille ry:n leireillä.

***

Lue myös Sinin blogi perheleiriltä!

Haluaisitko vapaaehtoiseksi?