Järjestöuutiset
10.2.2022
Superhauskoja leiriviikonloppuja luvassa Pukkilan ja Hauhon Aikaa ilolle -leireillä Essin, Niinan ja Miran seurassa!

Hei!

Mun nimi on Essi ja oon vastaavana ohjaajana tulevilla Hauhon Aikaa ilolle -viikonloppuleirellä. Hauskaa, että perjantaina käynnistyy leiri ja päästään leiriläisten kanssa tutustumaan. Pelailen mieluusti erilaisia lauta- ja korttipelejä. Ulkoaktiviteeteista kiinnostaa muun muassa kaikenlaiset pihapelit, pulkkailu, lumirakentelu ja retkeily. Odotan innolla mitä kaikkea kivaa me leirillä keksitään!

---

Hei! 

Olen Niina Laine Tampereelta, lähihoitaja ja hiljattain valmistunut myös luonto- ja eräoppaaksi. Työhistoriaa lasten parissa on kertynyt noin 15 vuotta päivähoidossa. Vapaaehtoisena olen toiminut muun muassa sporttikummina ja lapsiperheiden lomalla lomakeskuksessa. Omat lapseni ovat jo aikuisia. Harrastukseni liittyvät luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn.  Työssäni vien mielelläni lapsia ulos liikkumaan ja retkille. Kevään Aikaa ilolle -leireillä toimin johtavana leiriohjaajana. Odotan innolla lasten kohtaamista kevään leireillä.  

---

Hei! 

Olen Mira Jokipelto Hämeenkyröstä, ja olen uusi leirivastaava Aikaa ilolle -viikonloppuleireillä.  

Valmistun juuri Nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi, ja työskentelen Ikaalisten yläkoululla koulunuorisotyöntekijänä, sekä iltaohjaajana nuorisotiloilla. 

Lempiasiat tällä hetkellä:  

  • Leipominen 
  • Koiran kanssa ulkoilu 
  • Kesän odottaminen 

Odotan innolla tulevia viikonloppuleirejä, pidetään oikein superhauskat leirit!

Nähdään Pukkilassa!