Järjestöuutiset
7.12.2015
Sinä talouden asiantuntija/kehittäjä! Kiinnostaisiko työ kehittyvässä, lastensuojelualalla aktiivisesti toimivassa kansalaisjärjestössämme? Toimintamme on monikulttuurista ja lapsuutta kunnioittavaa. Ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys ovat järjestömme olennaisia voimavaroja ja toimintamme tukeutuu vapaaehtoisuuteen.

Tarjoamme:

Tarjoamme taloushallinnon moniosaajalle mielenkiintoisen tehtäväkentän, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden työssä kehittymiseen sekä muutosjohtamiseen. Pääset mukaan innostavaan työyhteisöön ja saat hyvän perehdytyksen menestyäksesi tehtävässä.

Työsi muodostuu yleis- ja henkilöstöhallinnon toimistotehtävistä sekä taloushallinnon eri osa-alueista. Vastaat mm. palkanlaskennasta, osto- ja myyntireskontrasta, raportoinnista, kirjanpidosta, kustannus- ja kannattavuuslaskennasta, arvioinnista sekä seurannasta.

Tehtävä edellyttää, että olet toimeen tarttuva ammattilainen ja tunnet kansalaisjärjestötoimintaa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sinulla on käytännön kokemusta alalta, halua ja taitoa kehittää taloushallinnon toimintatapoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
  • kehittävää työotetta
  • kokemusta palkanlaskennan, kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä
  • olennaisen lainsäädännön, veroasioiden ja yhdistystoiminnan tuntemusta
  • varainhankinta-, hanke- sekä projektiosaamista
  • tarkkuutta, analyyttisyyttä sekä aktiivista ongelmanratkaisukykyä
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja IT-osaamista
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sari Nikula-Heino sähköpostitse sari.nikula-heino(a)parastalapsille.fi. Puhelimitse tavoitettavissa 18.12.2015 virka-aikaan numerosta 050 469 0419

Palkka Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukainen. Työ alkaa 1.2.2016 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse sari.nikula-heino(a)parastalapsille.fi

Haku päättyy 30.12.2015

------------------------------------

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on vahvistaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden arjessa jaksamista. Tässä tarkoituksessa järjestämme leiri-, viikonloppu- ja kerhotoimintaa usealla paikkakunnalla yhdessä paikallisyhdistysten kanssa. Osallistumme myös kansainväliseen avustustoimintaan ja toimintamme on monikulttuurista. Toimintamme mahdollistaa palkattu henkilökunta yhdessä toimintaan koulutettavien vapaaehtoisten kanssa. YK:n lapsen oikeuksien sopimus ohjaa kaikkea toimintaamme. Rahoituksen saamme pääasiassa Lasten Päivän Säätiöltä sekä Raha-automaattiyhdistykseltä.

Katso kaikki järjestön avoinna olevat työpaikat