Järjestöuutiset
6.6.2022
Perheiden leirit alkavat ja Lomakeskus Pukkilassa nautitaan kesästä ja yhdessäolosta Aliisan ja Liisan johdolla, Kisakeskuksessa leiri-ilosta vastaa Olavi.

Heips! 

Olen 29-vuotais seikkailunhenkinen ja elämäniloinen nainen. Asustelen Tampereella ja puhun suomen lisäksi venäjää, espanjaa ja englantia. Valmistun pian ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi. 

Rakastan Suomen kesää, sillä aurinko, lämpö ja veden äärellä oleminen tuo minulle hirmuisesti energiaa. On ihanaa, miten paljon erilaisia aktiviteettejä Suomen luonto tarjoaa meille, ja odotan innolla mitä kaikkea kivaa tulemme tekemään perheiden ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa leireillä. 

Mielenkiintoisen toiminnan lisäksi odotan leireiltä positiivista yhteishenkeä ja uusia kokemuksia. Toivottavasti meille kaikille jää leireiltä ihanat muistot kotiin viemiksi 

Terkuin, Aliisa

Heippa kaikille ja oikein mukavaa kesän alkua! Minun nimeni on Olavi ja toimin leirivastaavana Kisakeskuksen perheleireillä.  

Olen 33 vuotta ja kotoisin Raahesta, Pohjois-Pohjanmaalta. Lapsiperheet, teatteri, liikunta ja luonto ovat minulle sydäntä lähellä olevia asioita. Mielestäni kesäleiri perheiden ja lasten parissa on paras mahdollinen tapa viettää kesäpäiviä, joten siksi hakeuduin leirivastaavaksi. Eniten odotan kesältä yhteisöllisiä ja kivoja kokemuksia sekä ilontäyteisiä kohtaamisia yhteisen temmellyksen ja touhuamisen lomassa. 

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi, ja olen tehnyt paljon erilaisia töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tällä hetkellä toimin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina järjestössä.  

Pikkuhiljaa kesän leirit lähestyvät ja huomaan ajattelevani tulevia leiripäiviä enemmän ja enemmän. Luonnollisesti odotan erittäin innoissani tulevaa leiriämme ja etenkin tutustumista perheisiin. Leirivastaavana minulle on tärkeää, että leiripäivät ovat iloisia, hauskoja ja turvallisia. Toivon, että leirien päätyttyä leiriläiset ovat saaneet roppakaupalla kivoja kokemuksia, lämpimiä muistoja ja hauskoja ja hassuja tarinoita kerrottavaksi.  

Seuraavaksi lähden tästä suunnittelemaan perheleirien sisältöä yhdessä leiriohjaajien kanssa. Upeaa leirikesää kaikille! 

Aurinkoisin terveisin, 

Olavi 

Hei, olen Liisa, Leirivastaavana lasten leirivastaavana Pukkilan lasten kesäleireillä sekä yhdellä perheiden Aikaa yhdessä -leirillä heinäkuun lopussa. Olen tällä luokanopettajaopintojeni loppusuoralla ja opintojeni ohessa työskennellyt lasten parissa monipuolisesti koulussa, päiväkodissa, iltapäiväkerhossa ja leikkipuistotoiminnassa.  

Alun perin lähdin Parasta Lapsille ry: leiritoimintaan mukaan vapaaehtoisena ohjaajana ja tykästyin heti leirielämään, uusiin ihmisiin tutustumiseen ja mukavaan yhdessä tekemiseen ja kokemusten jakamiseen. Nyt parin vuoden leiritauon jälkeen odotan innolla uusien leiriläisten ja vapaaehtoisten tapaamista sekä yhdessä olemista, liikkumista, pelailua, jaettuja luotokokemuksia ja Pukkilan kesästä nauttimista.  

Lempiasioitani ovat luonnossa liikkuminen, uuden oppiminen ja pienistä asioista nauttiminen.