Järjestöuutiset
12.9.2016
Lauantaina kokoontui yli parinkymmenen vapaaehtoisen porukka viettämään vuotuista vapaaehtoisten kiitosjuhlaa Urheiluopisto Kisakeskukseen. Väkeä saapui ympäri Suomea Lapualta ja Mikkelistä saakka.

Aurinkoinen päivä tervehti meitä, kun lähdimme kohti Kisakeskusta klo 10 Helsingistä. Moni pääsi vierailemaan Kisiksessä ja nauttimaan urheiluopiston loistavasta lounaspöydästä ensimmäistä kertaa.

Lounaan jälkeen kävimme parin tunnin mittaisen keskustelun kuluneesta leirikesästä. Keskustelu oli avointa ja todella idearikasta. Ensi vuoden leirikauden suunnittelua varten saatiin paljon hyviä ideoita ja kokemusta.

Lasten hymy on jotakin aivan ihanaa, paras palaute itselle.

Jotta päivä ei jäänyt vain sisällä istumiseksi, iltapäivällä pääsimme harjoittelemaan geokätköilyä Kisakeskuksen liikunnanohjaajan opastuksella. Aiemmin geokätköilleet pääsivät sienimetsään etsimään suppilovahveroita. Oli mukava ulkoilla mahtavassa säässä.

Päivän päätteeksi joimme päiväkahvit ja muistelimme mennyttä leirikesää valokuvien säestyksellä. Paljon ihania muistoja on taas takataskussa.

Merkittävin asia itselle, oli ohjaajana kasvaminen kesän aikana.

Kesä oli tuottanut paljon iloa sekä leiriläisille, että vapaaehtoisille.

Kiitos kaikille ja ihanaa syksyä!