Järjestöuutiset
19.4.2018
​​​​​​​Tule tekemään iloista viestintää!

Parasta Lapsille ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä järjestämällä leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja perheille. Toiminta järjestetään isolta osin vapaaehtoisvoimin. Onnistunut markkinointiviestintä on toimintamme edellytys.

Haemme tiimiimme nyt uutta viestintävastaavaa. Järjestömme on vanhan ja uuden taitekohdassa, joten tehtävään valittava pääsee heti luomaan uutta.

Toimenkuva on laaja ja edellyttää hyviä organisointitaitoja. Viestintävastaava johtaa järjestön kokonaisviestintää, mutta hoitaa myös kaiken sen päivittäisen silpun, josta järjestöviestintä koostuu.

Jos tiedät, mitä tarkoitamme ja juuri se innostaa sinua, saatat olla meille se oikea!

Toivomme, että olet...

palvelualtis, omaat hyvät tiimityötaidot ja innostat muitakin viestimään. Sinusta on hauska auttaa ja tukea työkavereitasi, vapaaehtoisia sekä paikallisyhdistyksiä onnistumaan tehtävässään. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja valitset itse mielelläsi keinot, joilla niihin päästään. Pidät langat käsissäsi, muttet ripustaudu yksittäisiin liian tiukasti, vaan työntekoasi ohjaa aina edessä häämöttävä kokonaisuus.

Visuaalinen viestintä on intohimosi. Kuvaat, taitat ja tuotat viestejä someen, verkkosivuille, painotuotteisiin ja mediaan. Kirjoitat sujuvasti ja editoit kaikki järjestön tekstit hankehakemuksista mainoksiin.

Hallitset vähintään Adoben ID- ja PS-ohjelmat sekä Officen perusohjelmat. Sinulla on kokemusta verkkosivujen päivittämisestä, kävijäliikenteen seurannasta ja dataan pohjaavasta viestinnän kehittämisestä. Olet käyttänyt Google AdWordsia ja tehnyt verkkomarkkinointia tai haluaisit ainakin oppia sitä.

Uusien välineiden ja viestintäkanavien haltuunotto tuottaa sinulle iloa. Pidät haasteista. Salainen intohimosi on metsästää tietoa ja ratkoa joskus kaverinkin ongelmia.

Tarjoamme sinulle

  • työn, joka joustaa taitojesi ja intohimojesi mukaan
  • tilaa kehittää ja kehittyä – ja näyttää kyntesi
  • loistotiimin ja kodikkaan työympäristön (Sähköpöytä! Rajaton tee- ja kahvietu!)
  • perehdytyksen työhön ja työvälineisiin.

Jotta voisimme kohdata haastattelussa, tarvitsemme sinulta

  • lyhyen hakemuksen (max 2000 merkkiä)
  • CV:n
  • linkin videoon, jolla osoitat, miksi olisit meille se oikea (max 1 min).

Eduksesi voidaan lukea mikä tahansa viestintään tai markkinointiin liittyvä osaaminen. Kerro mikä sinua innostaa, missä olet hyvä ja miten hyödyntäisit vahvuuksiasi tässä työssä!

Lähetä hakemuksesi viimeistään helatorstaina 10.5.2018 (klo 23.59) osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintävastaava Marjukka Kähönen ti 24.4. klo 13.30–15 ja to 3.5. klo 10–12, p. 050 330 1877.

Haastatteluun kutsutaan viikolla 20. Haastattelut pidetään saman viikon perjantaina 18.5.2018.

Palkkaus: sosiaalialan järjestöjen TES.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.