Järjestöuutiset
5.8.2020
Syksyllä vietetään viikonloppuleirejä. Sama ryhmä kohtaa 3–4 kertaa, pääsee irti arjesta, saa aikaa rentoutumiselle ja uuden kokemiselle. Tutustu leirien luotsaajiin!

Noora Steenvoorden

Urheiluopisto Kisakeskus

Olen Noora Steenvoorden 40-vuotias äiti, taiteilija ja pedagogi Tammisaaresta. Asun vanhassa hirsitalossa metsän reunassa perheeni kanssa ja puutarha, metsä ja meri ovat rakkaita raameja arjessa. Työ taiteen ja lasten parissa on aina kuulunut elämääni ja odotan ilolla ja uteliaisuudella syksyn leirejä.

Syksy on lempivuodenaikani. Metsän värit, tuoksut ja pimenevät illat kutsuvat nuotiolle tai metsään sieneen.

Toivon, että viikonloput tuovat tilaa ja iloa perheille ja meille kaikille.

Haluan uskoa, että Kisakeskuksen luonto ja rauha tarjoaa kokemuksen ja aikaa yhdessäololle ja jokainen iästä riippumatta voi saada viikonlopuista paljon iloa ja valoa arkeen.

Noora SteenvoordenLempiväri: Kaikki

Lempieläin: Kissa – villit ja vapaat

Lempiruoka: Kalaruoat, rakkaudella ja läsnäololla valmistetut

Lempikirja: Pieni elämä, kirjat joihin voi hukkua

Lempileffa: Älykkäät

Ketä ihailet: Ihmisiä, jotka ovat rohkeita omassa elämässään

Mistä ilahdut: Pyyteetön hyvä. Random acts of kindness. Aamuista. Kohtaamisista. Uudesta musiikista. Läsnäolosta. Tilan tunteesta

 

 

Paula Saarela

Lomakeskus Pukkila

Paula SaarelaKäsityöt ja luonto ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Luonnonmateriaalien työstäminen, kierrättäminen sekä perinnekäsityöt ovat etusijalla töissäni. Myös lasten ja nuorten hyvinivointi on minulle erittäin tärkeä asia. Olen hyvin tyytyväinen saadessani tehdä työtä lasten ja nuorten parissa.

Olen hyvin idearikas persoona ja parhaimmat ideat pyrin toteuttamaankin, mikäli se vain suinkin on mahdollista.

 • Lempiväri: Turkoosi
 • Lempieläin: Perhonen (sinisiipi)
 • Lempiruoka: Kana-riisi-ananas (etenkin oman äidin tekemä)
 • Lempikirja:  Torey Hayden: Tiikerin lapsi, Toisten lapset, Hiljaisuuden lapset
 • Lempileffa: Save the last dance
 • Ketä ihailet: Aviomiestäni: intohimo työhönsä nuorisokodissa, kärsivällisyys, luonnonläheisyys & luovuus
 • Mistä ilahdut: Ajasta perheen kanssa. Antoisista keskusteluista muiden ihmisten kanssa. Rauhoittumiseta luonnon helmassa. Onnistumisista. Oman käden jäljen näkemisestä, etenkin, jos se tuo iloa myös muille.

 

 

Anna-Maria Märsynaho

Leirikeskus Koivuhaka

Annamaria MärsynahoOlen Anna-Maria Märsynaho, lempinimeltäni Annu, Rovaniemellä asuva luokanopettajaopiskelija ja hortonomi. Olen työskennellyt lasten ja nuorten kanssa muun muassa luonto-oppaana sekä luokan- ja erityisopettajien sijaisena, ja viheralalla erilaisia lasten ja nuorten kanssa tehtäviä projekteja toteuttaen. Odotan ilolla leirejä ja uskon, että Koivuhaan leirikeskus ja sen luonnonläheinen sijainti tarjoavat monipuoliset puitteet antoisalle leirikokemukselle. Toivon, että leireillä päästään muodostamaan uusia ystävyyssuhteita ja nauttimaan syksystä mukavan ja hyvin järjestetyn ohjelman parissa. Toivottavasti tavataan Koivuhaassa!

 • Lempiväri: Violetti
 • Lempieläin: Ilves (en kyllä ole ikinä nähnyt)
 • Lempiruoka: Itse kalastettu kala maistuu aina hyvältä
 • Lempikirja:Ikiaikaiset suosikit ovat Astrid Lindgrenin Ronja Ryövärintytär ja Tove Janssonin Muumi-kirjat
 • Lempileffa: Tykkään dokumenttielokuvista, niistä on hankala valita parasta. Lapsuudessa Pocahontas.
 • Ketä ihailet: Monia ihmisiä, esimerkiksi runoilija Eeva Kilpeä: hänen kykyä pysähtyä kauniiden asioiden äärelle ja tehdä luovaa työtä vielä yli 90-vuotiaana.
 • Mistä ilahdut: Luonnossa liikkumisesta, yksin ja ystävien kanssa. Hyvistä keskusteluista ja hyvästä musiikista. Yhdessä tekemisestä, esimerkiksi ruuanlaitosta.

 

 

 

---

Lue lisää leireistä ja hae mukaan!