Järjestöuutiset
25.2.2015
Lapsiperheiden talvileirillä 16.–20.2.2015 päästiin tänä vuonna laskemaan mäkeä ja kokeilemaan jopa hiihtoa. Myös Pukkilan kota tuli testattua: hyvä on paistella siellä lättyjä talvellakin!

Talven perheleiri vietettiin lomakeskus Pukkilassa viiden perheen ja kuuden vapaaehtoisen ohjaajan kanssa. Viikon ohjelmaan kuului ulkoilua, joka sisälsi muun muassa mäenlaskua, potkukelkkailua, leikkimistä ja metsäretkeilyä. 

Jotkut innostuivat kokeilemaan myös hiihtoa. Yhtenä päivänä paistettiin kodassa lättyjä, jonka taikinaan tarvittavat ainekset leiriläiset keräsivät suorittamalla rastiradalla erilaisia tehtäviä.

Rentoutumista, askartelua, pelejä, elokuvia...

Sisällä keskityimme rauhallisempaan tekemiseen ja yhdessäoloon. Aamuisin aikuisille oli oma hetki, jossa tehtiin näkyväksi omaa elämänpuuta. Lisäksi järjestettiin jumppaa, rentoutushetkeä, musisointihetkiä ja askartelupisteitä, joissa muun muassa muovailtiin muovailuvahasta, tehtiin tupsuja, askarreltiin softislevystä ja piirrettiin. Myös pelit ja leikit sekä elokuvat olivat lasten suosikkeja. 

Viimeinen ilta päättyi illanviettoon, jossa katseltiin viikon aikana otettuja valokuvia, nähtiin pari esitystä ja jaettiin lapsille diplomit hyvästelyjen kera. Leiriviikko täyttyi uusista tuttavuuksista ja kokemuksista, ilosta, hymystä ja naurusta sekä yhteishengen lämmöstä. 

Kiitos kaikille mukana olleille perheille ja vapaaehtoisille,

leirijohtaja
J-P Peukunen