Lasten ja nuorten toiminnan koordinaattori  

Etusivu > Tutustu järjestöömme > Avoimet työpaikat > Lasten ja nuorten toiminnan koordinaattori  

Rekry: Lasten ja nuorten toiminnan koordinaattori

Parasta Lapsille ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä järjestämällä leiri- ja viikonlopputoimintaa heikommassa asemassa oleville lapsille ja perheille. Turvaamme jokaisen lapsen oikeutta lomaan. 

Tule kanssamme vahvistamaan lasten ja perheiden hyvinvointia, osallisuutta ja arjessa jaksamista. Haemme nyt lasten ja nuorten toiminnan koordinaattoria vastaamaan 7–13-vuotiaiden lasten valtakunnallisesta leiritoiminnasta. 

Tehtävässäsi markkinoit aktiivisesti leirejä ja rakennat ja ylläpidät yhteistyöverkostoja. Valitset leiriläiset hakemusten perusteella. Rekrytoit, perehdytät ja johdat leirivastaavia ja koulutat myös vapaaehtoisia leiriohjaajia. Vastaat toiminnan tavoitteiden saavuttamisesta. Toiminnan vaikutusten mittaaminen ja kehittäminen on olennainen osa työtäsi.   

Onnistumistasi työssä tukee  

  • kehittävä ja rohkea työote 
  • vahva suullisen ja kirjallisen viestinnän sekä sosiaalisen median osaaminen 
  • kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta  
  • johtamisosaaminen 
  • kokemus ryhmämuotoisen toiminnan koordinoinnista 
  • soveltuva korkeakoulututkinto. 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja pystyt toimimaan joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen ja Parasta Lapsille -järjestön hyvät henkilöstöedut.  

Työkavereinasi sinulla on Parasta Lapsille -järjestön tiimi sekä vaihtuvat kausityöntekijät. Työpaikkasi sijaitsee Oulussa, mutta iso osa työstä tehdään etänä, sillä yhdistyksen toiminta on valtakunnallista ja koordinoit niin Etelä- kuin Pohjois-Suomen alueella järjestettäviä leirejä. 

Työsuhde on vakituinen ja sisältää ajoittain ilta- sekä viikonlopputyötä.  

Odotamme hakemustasi  

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.3.2024 osoitteeseen [email protected] ja liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi sekä korkeintaan minuutin pituinen esittelyvideo itsestäsi. Haastattelemme hakijat 19.3. tai 20.3.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Nikula 1.3. klo 10–12 ja 5.3 klo 14–15.30, puh. 050 469 0419.

Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan. 

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden hyvinvointia: leirimme antavat aikaa ilolle ja yhdessäololle. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta ja taloutemme perustuu STM:n rahoitukseen ja Lasten Päivän Säätiön tukeen.