Leirijohtaja perheiden Näe hyvä meissä -viikonloppuihin

Etusivu > Tutustu järjestöömme > Avoimet työpaikat > Leirijohtaja perheiden Näe hyvä meissä -viikonloppuihin

Rekry: leirijohtaja
Tule tekemään vaikuttavaa, ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä 

Haemme leirijohtajaa Näe hyvä meissä -perheleiritoimintaan kevätkaudeksi 2024.   

Näe hyvä meissä -perheleirit ovat teemallisesti etenevä kokonaisuus. Positiivisen pedagogiikan työotteella viikonloppuleireille luodaan myönteinen ilmapiiri, joka tukee hyvän huomaamista. Tämä ja leirikertojen teemat tukevat vanhempia, lapsia ja koko perhettä kohti vahvempaa itsemyötätuntoa ja myönteisempää vuorovaikutusta. 

Osallistujina on 8–12 perhettä, jotka ovat tuen tarpeessa.  Sama perheiden ryhmä kokoontuu leirille viitenä viikonloppuna kevään aikana. Leireillä on vanhemmille leirijohtajan vetämät tuokiot, jossa paneudutaan vanhemmuuden kysymyksiin. Koko perheen kanssa teemoja käsitellään työpajoissa, joita toteutat yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa. Toimintaan on Näe hyvä -menetelmäopas. 

Leiriviikonloput vietetään Kiipulan Lomakeskuksessa Janakkalassa. Sinne on yhteiskuljetus Helsingistä Riihimäen kautta. Leirijohtaja kulkee ryhmän mukana leirille. Leiriviikonloput ovat: 

 • 19.–21.1.
 • 16.–18.2.
 • 15.–17.3.
 • 12.–14.4.
 • 10.–12.5.

Näe hyvä meissä -toiminnan leirijohtajana vastaat leiriviikonlopuista ja leirikautesi kokonaisuudesta.  Suunnittelet ryhmän toimintaa myös yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa. Johdat vapaaehtoisten ohjaajien tiimiä ja tarvittaessa ohjaat alan opiskelijoita harjoitteluissa.  

Onnistuaksesi tehtävässä edellytämme sinulta:   

 • soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta 
 • vanhemmuuden tukemisen, perhetyön ja lastensuojelun tuntemusta 
 • pedagogista osaamista. 

Sinulla on myös myönteinen ja kannustava työote ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat organisoida ja tehdä yhteistyötä.   

Tulet toimeen sähköisten järjestelmien, kuten Office 365 kanssa. Leirille lähdön edellytyksenä on käyty ensiapukurssi ja alkusammutuskurssi (AS1) tai sitoutuminen niiden omakustanteiseen suorittamiseen. Perehdytys työtehtäviin: 1 päivä sovitusti sekä tiimiviikonloppu 12.–14.1.2023 lomakeskus Pukkilassa. 

Näe hyvä meissä -toiminta on STEA:n tukemaa. 

Me tarjoamme leirijohtajille:   

 • Mielenkiintoisen ja itsenäisen työnkuvan   
 • Paikan innostavassa ja osaavassa Näe hyvä meissä -tiimissä   
 • Kiertävän leiripedagogin tueksi lasten toiminnan suunnitteluun 
 • Kokemuksen vaikuttavasta ennaltaehkäisevästä vanhemmuutta tukevassa lastensuojelutyöstä   
 • Hienon työskentelymiljöön luonnon äärellä. 

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Työsuhteen kesto on noin 6 kuukautta. Tukenasi on Parasta Lapsille -keskustoimiston työntekijät ja kollegasi toisissa leirikeskuksissa. 

Kokonaispalkka koko kaudesta alkaen: 3 171 € + kokemusvuosilisä.  

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.    
(Lakilasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).    

Odotamme hakemustasi!  

Lähetä hakemuksesi ja CV: [email protected]  viimeistään 27.12.2023. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään oma nimesi ja Näe hyvä meissä -toiminta. Haastattelut pidetään etäyhteyksin. 

Kysy tehtävästä:     

Näe hyvä meissä -koordinaattori Jaana Ritola, [email protected]   
puh. 050 441 0900.          

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille.