Leiritoiminnan ohjaaja

Leiritoiminnan ohjaaja
Parasta Lapsille ry tarjoaa työpaikan luonnon äärellä.  

Etsimme leiritoiminnan ohjaajaa Leirikeskus Koivuhakaan Haukiputaalle. Leiritoiminnan ohjaajana toimit leirivastaavan työparina ja ohjaat 7–13-vuotiaiden lasten leirejä yhdessä vapaaehtoisten leiriohjaajien kanssa. Työskentelet viidellä leirijaksolla kesä–heinäkuun aikana. Yksi leirijakso kestää viisi vuorokautta.  

Mukavaa tekemistä, luonnosta nauttimista ja yhdessäoloa koko jengin kanssa! 

Mitä toivomme sinulta?  

Sinulla on kasvatus-, sosiaali-, liikunta- tai kulttuurialan opintoja ja osaat toimia kouluikäisten lasten kanssa. Olet vähintään 18-vuotias. Sinulla on taitoja ryhmänohjaamisesta ja intoa toimia erilaisten lasten ja aikuisten parissa.  

Osallistut leirivastaavan ja vapaaehtoisten kanssa leirien etukäteissuunnitteluun ja  ohjaat leiriläisiä ja vapaaehtoisia leirin aikana. Vahvistat osaamisellasi leirin sujuvuutta ja turvallisuutta ja huolehdit lasten tarpeista. Asut leirien ajan leirikeskuksessa. 

Työssä saat hyödyntää monipuolisesti omia taitojasi ja vahvuuksiasi ja mikä mainiointa, pääset myös varmasti oppimaan uutta.  

Olisi mahtavaa, jos sinulla olisi jo kokemusta leirityöstä ja vapaaehtoistoiminnasta.  

Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten parissa 

Osa-aikaisen työsuhteen kesto on 2 kuukautta ja se sisältää perehdytyksen työtehtäviin sekä leirien suunnittelutapaamiset. Leirien kesto on 5 vuorokautta. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestö TES:n (vaativuusluokka 2), työkokemuksen sekä leirien lukumäärän mukaan. Palkkaus on kokonaispalkkana.  

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002 / 504).  

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse: rekry@parastalapsille.fi viimeistään 7.6.2023. Hae pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.  

Haluatko kuulla lisää? Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori vastaava mielellään kysymyksiisi: 

Tutustu järjestöömme osoitteessa parastalapsille.fi ja seuraa tekemisiämme somessa!