Hyvin sanottu

Etusivu > Järjestö > Hyvin sanottu

Hyvin sanottu -logo

Hyvin sanottu on Ylen ja Erätauko-säätiön vetämä viisivuotinen hanke, jolla pyritään vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Samalla vahvistetaan suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan.

Parasta Lapsille ry on mukana hankkeessa, koska haluamme omalta osaltamme edistää rakentavaa keskustelukulttuuria

. Aikuiset toimivat esimerkkinä lapsille ja nuorille kuinka keskustella muita kunnioittavasti. Olemme järjestäneet vuodesta 2021 lähtien Sano ääneen! Parasta Lapsille -foorumeita, joissa olemme antaneet järjestömme vapaaehtoisille mahdollisuuden jakaa osaamistaan ja näkemyksiään sekä turvallisen tilan, jossa keskustella. Sano ääneen! Parasta Lapsille -foorumeissa olemme noudattaneet Hyvin sanottu -hankkeen rakentavan keskustelun pelisääntöjä. 

Kummit tukena

Hyvin sanottu -kummit toimivat hankkeeseen osallistumisen tukena. Kummeinamme toimivat ihanat liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti, tubettajakaksikko Elina ja Sofia ja vapaaehtoisemme Ruweyda. He ovat luvanneet omalla esimerkillään edistää hyvää keskustelukulttuuria. Jos olet kiinnostunut toimimaan kummina tai muutoin tekemään yhteistyötä hankkeessa, ota yhteyttä koordinaattoriin Millaan milla.kouri@parastalapsille.fi

Seuraa blogia

Tuomme esille hankkeen teemoja Parasta Lapsille ry:n sosiaalisen median kanavissa sekä olemme aktiivisesti mukana hankkeen eri vaiheissa. Myös blogistamme löytyy aiheeseen liittyviä kirjoituksia, esimerkiksi: