Parasta Lapsille Lappeenrannan osasto ry tukee lapsia ja lapsiperheitä Lappeenrannassa.

Lappeenrannan osastolla on monenlaista toimintaa. Olemme mukana muun muassa Me-talon perhekahvilatoiminnassa ja järjestämme kerran kuussa perhekerhon Konnunsuon vastaanottokeskuksessa.

Keväisin olemme perinteisesti mukana LeikkiPäivässä.

Me-talon perhekahvila

Tervetuloa mukaan Me-talon (Kauppakeskus Opri, 2. krs, Valtakatu 30) perhekahvilaan joka toinen tiistai klo 10–12!

Kahvilaa pitävät yhdessä Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry ja Parasta Lapsille ry Lappeenrannan osasto. Perhekerhossa on kahvittelun lomassa yhteistä toimintaa lapsille ja aikuisille. Kerho on tarkoitettu alle kouluikäisten lasten perheille ja teemat vaihtelevat vuodenkierron mukaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Teemojen aiheet ja päivitetyt tiedot voit katsoa täältä. Syksyn 2018 perhekahvilat: 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11., 11.12. 

Käsityöillat

Työillat kokoontuvat joka kuukauden 1. ja 3. maanantai klo 18–20 Tirilän työväentalolla, Onninkatu 6. (Ei kesä- heinä- ja elokuussa)

Teemme käsitöitä, joiden myynnistä saatavat varat käytetään vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaan.

Tervetuloa mukaan!

Olet tervetullut mukaan toimintaamme, jos haluat toimia lasten ja lapsiperheiden kanssa vapaaehtoisperiaatteella!

Suunnittelukokouksissamme toimimme tasa-arvoisesti ja etsimme yhdessä uusia toimintamuotoja. Työskentelymme lasten ja lapsiperheiden parissa Parasta Lapsille ry:n arvoja noudattaen on antoisaa ja palkitsevaa. Järjestömme arvot ovat lapsuuden kunnioittaminen, luotettavuus, avoimuus ja suvaitsevaisuus.

Lue uutisia toiminnastamme tai seuraa meitä Facebookissa!

Yhteystiedot

Anne Mäki, puheenjohtaja, 050 492 0198

Marja-Liisa Reinikainen, sihteeri, 0400 257 985