Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ensiapukoulutus – järvellä ja jäällä

30.11.klo 15:00 - 17:00

Vapaa pääsy

Tule kehittämään ensiapuosaamistasi leiritoiminnan näkökulmasta! Koulutus on avoin Parasta Lapsille -vapaaehtoisille leiriohjaajille.

Ensiapukoulutus aiheella leiritoiminnassa veden äärellä tapahtuvat onnettomuudet ja tapaturmat sekä jäillä liikkuminen. Mitä ovat yleisimmät veden äärellä tapahtuvat onnettomuudet ja tapaturmat leireillä ja kuinka niihin reagoidaan. Koulutuksessa käydään myös läpi esimerkiksi tilanteita, joita tulee vastaan talvikaudella jäillä liikkuessa. Koulutus keskittyy lasten kanssa tapahtuviin ensiaputilanteisiin sekä lasten vammoihin ja on suunniteltu leiritoiminnan näkökulmasta.

HUOMIO! Tämä koulutus ei ole virallinen ensiapukoulutus, vaan sen tarkoitus on lisätä Parasta Lapsille -vapaaehtoisten osaamista leiritoiminnassa. Koulutuksesta on mahdollista saada todistus Parasta Lapsille ry:ltä, jossa avataan koulutuksessa käydyt sisällöt, mutta se ei vastaa esimerkiksi SPR:n ensiapukoulutusta.

Tämä koulutus on osa kolmen ensiapukoulutuksen kokonaisuutta, jotka järjestetään yhteystyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun terveydenhoidon alan opiskelijoiden kanssa ensimmäistä kertaa oppilaitosyhteistyökokeiluna. Koulutus on avoin Parasta Lapsille vapaaehtoisille. Voit osallistua ensiapukoulutuksista yhteen tai useampaan.

Koulutus on maksuton ja se järjestetään 30.11. kello 15.00–17.00 verkossa Teams-alustalla. Kouluttajana toimivat Metropolian terveydenhoitoalan opiskelijat.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.11.: hanna.linden@parastalapsille.fi tai täyttämällä lomake.

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.
Aika:
15:00 - 17:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Teams-verkkokoulutus

Järjestäjät

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Parasta Lapsille ry