Seikkailu- ja luontopainotteinen kesäleiri 13–15-vuotiaille Lomakeskus Pukkilassa Virroilla 22.-27.6.2020. Kuljetus leirille Helsingistä, reittiä Helsinki–Hämeenlinna–Tampere–Orivesi–Ruovesi. Kyytiin voi tulla matkan varrelta.

Parasta leirillä 2019: Vaellus, hyvä meininki ja hyvä yhteishenki! :)

Virroilla järjestettävä nuorten leiri on seikkailu- ja luontopainotteinen. Leiri järjestetään Lomakeskus Pukkilassa, joka sijaitsee aivan Helvetinjärven kansallispuiston kupeessa Virtojen ja Ruoveden rajalla. Leirikeskuksen isossa pihapiirissä on mm. kota, minigolfrata, nurmikenttä jalkapallon ja muiden pelien pelaamiseen, sauna ja ranta. Rannassa on käytössä monta sup-lautaa, joilla on mukava lautailla rauhallisessa Ruuhijärvessä.

Parasta leirillä 2019: Oli kiva päästä suppailemaan!

Lähde seikkailemaan vesistöjen ja metsän äärelle

Leiriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä. Leirillä pelaillaan, uidaan ja saunotaan, sup-lautaillaan, soudellaan, askarrellaan, järjestetään hauskaa iltaohjelmaa... Leirin aikana tehdään patikointi- ja melontaretki Helvetinjärven kansallispuistoon, jossa yövytään yksi yö teltoissa. Ohjelmasta vastaa leirijohtaja yhdessä järjestön kouluttamien vapaaehtoisten kanssa. Myös nuoret pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Leirillä yövytään leirikeskuksen mukavissa huoneissa, lukuunottamatta yöretkeä, jolloin yövytään teltassa kansallispuistossa. Leirillä syödään hyvin viisi kertaa päivässä. Järjestetyn ohjelman ohella nuorilla on käytössään leirikeskuksen monet aktiviteetit, mm. minifgolf-rata, keinut, sup-laudat, uimaranta ja palloiluhalli.

Kuka voi hakea?

Leirille voivat hakea nuoret, jotka osaavat toimia isossa ryhmässä (35 nuorta) ja suoriutuvat itsenäisesti arjen perusasioista leiriympäristössä. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne.

Leiri järjestetään Veikkauksen tuella. Leiripaikan voi saada tuetulla hinnalla hakija, jolla on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. Perusteita voivat olla perheellä esim. pienet tulot, nuoren yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, perheenjäsenen sairaus tms. Huom! Hoitopaikan tarvetta ei hyväksytä perusteluksi leiripaikkaa hakiessa. 

Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on perusteet leiripaikkaan. Vaikka tarvetta tukeen ei ole, leirille voi osallistua, tällöin leirimaksu on korkeampi. Lisätietoja saat toimistosta.

Leiriä ei voida myöntää tuetulla hinnalla ulkomailla asuville (leiriläisellä tulee olla osoite Suomessa) eikä ammatillisessa laitoshoidossa asuville lapsille ja nuorille (vain yksityisessä kotitaloudessa asuville).

Leirille valitut saavat kirjeen ja laskun toukokuun alkupuolella.

Leirihinta

Leirihinta: Pukkila nuorten kesäleiri (5 vrk) 70 €, sisarus 60 €.
Hinta sisältää täysihoidon (majoitus, 5 ateriaa päivässä), tapaturmavakuutuksen ja mukavan leiriohjelman yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.
Kuljetus: Kuljetus Hkistä (40 €), Hämeenlinnasta (30 €), Tampereelta (25 €).
Bussi ottaa kyytiin seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna, Tampere, Orivesi, Ruovesi.

Hae leirille!

Siirry kaikkien lasten ja nuorten leirien sivulle.