Seikkailu- ja luontopainotteinen nuorten leiri 13–15-vuotiaille Lomakeskus Pukkilassa Virroilla 22.-27.7.2019. Kuljetus leirille Helsingistä, reittiä Helsinki–Hämeenlinna–Tampere–Orivesi–Ruovesi. Kyytiin voi tulla matkan varrelta.

Parasta leirillä 2018: Vaellus ja kun sain uusia ystäviä joiden kanssa tulin todella hyvin toimeen niiden kanssa :)

Virroilla järjestettävä nuorten leiri on seikkailu- ja luontopainotteinen. Leiri järjestetään Lomakeskus Pukkilassa, joka sijaitsee aivan Helvetinjärven kansallispuiston kupeessa Virtojen ja Ruoveden rajalla. Leirikeskuksen isossa pihapiirissä on mm. kota, minigolfrata, jalkapallokenttä, sauna ja ranta. Rannassa on käytössä monta sup-lautaa, joilla on mukava lautailla rauhallisessa Ruuhijärvessä.

Parasta leirillä 2018: melominen, soutaminen ja uiminen

Lähde seikkailemaan vesistöjen ja metsän äärelle

Leiriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä. Leirillä pelaillaan, uidaan ja saunotaan, sup-lautaillaan, soudellaan, askarrellaan, järjestetään hauskaa iltaohjelmaa... Leirin aikana tehdään patikointi- ja melontaretki Helvetinjärven kansallispuistoon, jossa yövytään yksi yö teltoissa. Ohjelmasta vastaa leirijohtaja yhdessä järjestön kouluttamien vapaaehtoisten kanssa. Myös nuoret pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Leirillä yövytään leirikeskuksen mukavissa huoneissa, lukuunottamatta yöretkeä, jolloin yövytään teltassa kansallispuistossa. Leirillä syödään hyvin viisi kertaa päivässä. Järjestetyn ohjelman ohella nuorilla on käytössään leirikeskuksen monet aktiviteetit, mm. minifgolf-rata, keinut, sup-laudat, uimaranta ja palloiluhalli.

Kuka voi hakea?

Leirille voivat hakea nuoret, jotka osaavat toimia isossa ryhmässä (35 nuorta). Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne.

Leiri järjestetään Veikkauksen tuella. Leiripaikan voi saada tuetulla hinnalla hakija, jolla on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. Perusteita voivat olla perheellä esim. pienet tulot, nuoren yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, perheenjäsenen sairaus tms. Huom! Hoitopaikan tarvetta ei hyväksytä perusteluksi leiripaikkaa hakiessa. 

Hakijoilta, joilla ei ole sosiaalisia, terveydellisiä tai taloudellisia perusteita Veikkauksen tukemaan hintaan, leirihinta on korkeampi (lisätietoja toimistosta).Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on perusteet leiripaikkaan.

Leirille valitut saavat kirjeen ja laskun toukokuun alkupuolella.

Leirihinta

Leirihinta: 70 €, sisarus 60 €. Sisältää täysihoidon (majoitus, 5 ateriaa päivässä), tapaturmavakuutuksen ja mukavan leiriohjelman yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.
Kuljetus: Helsingistä 40 €, Hämeenlinnasta 30 €, Tampereelta 25 €
Bussi ottaa kyytiin seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna, Tampere, Orivesi, Ruovesi.

Täytä leirihakemus tästä!

Siirry kaikkien lasten ja nuorten leirien sivulle.