Parasta Lapsille Tampereen osasto ry tukee lapsia ja lapsiperheitä Tampereen alueella.

Osastomme toiminnan tavoitteena on lisätä lapsiperheiden jaksamista erityisesti lasten ja perheiden leiri- ja virkistystoiminnan avulla. Toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kaiken toimintamme toteutamme vapaaehtoisvoimin. 

Lisätietoja toiminnastamme löydät tästä alta, Tampereen osaston uutisista sekä osastomme Facebook-sivulta.

Vapaaehtoiseksi!

Olet tervetullut mukaan osastoomme!  Jos kiinnostut osaston toiminnasta ja tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä! Siirry Yhteystietoihin.

Vapaaehtoisen ammatilla ja koulutuksella ei ole Parasta Lapsille -toiminnassa merkitystä. Sen sijaan aito kiinnostus sekä halu oppia ja toimia yhdessä muiden kanssa on tärkeää. Kaikilla ihmisillä on omassa elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme.

Osaston toimintaa johtaa toimikunta, jonka osaston jäsenet valitsevat yhdistyksen kokouksessa. Yhdistyksen kokouksia on vuosittain kaksi ja niissä linjataan osaston toimintaa. Kokoukseen ovat myös ei-jäsenet tervetulleita mukaan tutustumaan toimintaan.

Jäseneksemme voit liittyä ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin (ks. yhteystiedot). Toiminnassa ollaan avoimia kaikille uusille toimintamuodoille, jos niiden tavoitteena on lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tukeminen.

Osaston toiminta

Vauvatuokiot

Vauvatuokio järjestetään Pääkirjasto Metsossa kerran kuukaudessa alle 1-vuotiaille lapsille ja vanhemmille. Vauvatuokioissa käytetään Käsikynkkä-ryhmätyömenetelmää. Tunnin mittaisessa tuokiossa leikitään, lauletaan ja loruillaan vauvojen ja vanhempien kanssa. Tapahtuma on maksuton. Lue tarina yhdestä vauvatuokioista! Jos Vauvatuokiot kiinnostavat, ota yhteyttä Pirjoon, pirjo.sillman@pispala.net.

Vauvatuokiot keväällä 2019:

ma 4.2.
ma 4.3.
ma 1.4..
ma 6.5.
ma 3.6.

Kokoukset

Tampereen osaston hallituksen kokouksissa suunnittelemme toimintaa. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Ilmoittautumiset: Pirjo Sillman, pirjo.sillman(a)pispala.net ja Taru Kuusinen, taru.kuusinen(a)gmail.com.

Tapahtumat

Tampereen osasto on vuosittain mukana myös erilaisissa tapahtumissa, muun muassa Hervannan paikallisissa tapahtumissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan järjestämään tapahtumia ja osallistumaan lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan.Tampereen osastolla on toimintaa ympäri vuoden. Ajantasainen tapahtumakalenteri 2018 löytyy Facebookista, sinne kootaan kaikki osaston tulevat tapahtumat. Siirry tästä osaston Facebook-kalenteriin!

 

Parasta Lapsille leirit ja viikonlopputoiminta

Osastomme järjesti lapsille Venlantuvalla hiihtolomaviikolla 2018 ilmaisen päiväleirin yhteistyössä usean tahon kanssa.Päiväleirillä leikittiin, laulettiin, leivottiin, askarreltiin, satuiltiin, ulkoiltiin... ja pidettiin hauskaa! Osallistujille tarjottiin aamupala, lounas ja välipala.  Leiri sai huikean hyvää palautetta! Kiitokset yhteistyökumppaneille: Tampereen Hervantalaiset ry, Hervannan Tiedotusyhdistys ry, Hervannan Martat, YSTI ry/Verkko.

Parasta Lapsille ry:n perinteinen ja tärkein toimintamuoto on lasten ja perheiden yöleirit ja viikonlopputoiminta, jossa sama ryhmä leireilee useamman kerran yhdessä. Parasta Lapsille -järjestö järjestää vuonna 2019 useita leirejä Lomakeskus Pukkilassa Virroilla, joihin on kuljetus Tampereelta.

  • Talvileirin lapsille 8–11-v. Pirkanmaan hiihtolomaviikolla 
  • Nuorten leirin 13–15-vuotiaille kesällä
  • Lasten leirin 8–11-vuotiaille kesällä
  • Perheleirejä (7 kpl) kesällä Lomakeskus Pukkilassa Virroilla.
  • Kaksi lasten viikonloppuryhmää keväällä ja syksyllä 2019

Lue lisää lasten ja nuorten leireistäperheleireistä ja lasten viikonlopputoiminnasta. Osastomme vapaaehtoisia on mukana Parasta Lapsille ry:n leiri- ja viikonlopputoiminnassa. Jos haluat mukaan leiri- ja viikonlopputoimintaan, lue lisää vapaaehtoistoiminnasta Parasta Lapsille -järjestössä.

Varo vaan, leiritoimintaan jää helposti koukkuun!

Yhteystiedot

Taru Kuusinen, puheenjohtaja, 040 864 4903

Pirjo Sillman, sihteeri, pirjo.sillman(a)pispala.net

Ville Jämsen, varapuheenjohtaja, vjamsen(a)gmail.com

Teemu Kovero, taloudenhoitaja, teemukovero(a)gmail.com

PS. Liity jäseneksi ja tule toimintaamme! Ota rohkeasti yhteyttä: 040 8644 903.