Suuri ja iloinen Parasta Lapsille -vapaaehtoisten joukko mahdollistaa toimintamme: leirit ja viikonloppuryhmät lapsille, nuorille ja perheille. Lähde mukaan leiritunnelmaan!

Etsimme jatkuvasti ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ympäri Suomea. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tärkeää on vain, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten, nuorten ja perheiden parissa ja olet vastuullinen ja luotettava henkilö. Vapaaehtoisena saat hyvän mielen ja koulutuksien lisäksi täysihoidon viikonloppuleirien aikana. Kaikki toimintaan osallistumisesta aiheutuneet matkakulut myös korvataan. Jos olet opiskelija, sinun on mahdollista suorittaa toiminnassa työssäoppimisjakso.  

Etsimme nyt vapaaehtoisia:​

Ota yhteyttä lomakkeella tai

  • järjestöpäällikkö Merja Kaivolainen, merja.kaivolainen(a)parastalapsille.fi, puh. 0400 430604.
  • koordinaattori Katja Timlin, katja.timlin(a)parastalapsille.fi, puh. 050 430 6664 (erityisesti Näe hyvä mussa -toiminta).

Leirejä ja viikonloppuryhmiä 

Järjestämme vuosittain viitisentoista lasten ja nuorten leiriä sekä yhdeksän perheleiriä. Perheleirit ovat monikulttuurisia ja leireillä on paljon myös maahanmuuttajaperheitä. Kaikki toimintamme järjestetään kuitenkin suomen kielellä.

Sain uudenlaisia kokemuksia, lapsien kautta välittyvän energian kautta vapaaehtoisuus antoi minulle uusia ajatuksia. Aito iloisuus, innokkuus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan välittyi leiriltä ja siitä sai paljon uusia voimavaroja. Tuntui, että moni muu koki myös samalla tavalla.

(Vapaaehtoisen palaute leiriltä 2016)

Tutustu, millaista on leiriohjaajana Parasta Lapsille -järjestössä: sivulla tarinoita ja videoita. 

Koulutuspäivät

  • Vapaaehtoisten peruskoulutus järjestetään huhtikuussa 2019.
  • Näe hyvä mussa -toimintaan osallistuville vapaaehtoisille järjestetään koulutus vuoden 2019 alussa.

Leirikärpänen puri. Ihanaa palata tänne joka vuosi uudelleen!