Iloinen Parasta Lapsille -vapaaehtoisten joukko mahdollistaa toimintamme: leirit ja viikonloppuryhmät lapsille, nuorille ja perheille. Lähde mukaan leiritunnelmaan!

Etsimme jatkuvasti ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Saat koulutuksen leiriohjaajaksi. Tärkeää on, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten, nuorten ja perheiden parissa ja että olet vastuullinen ja luotettava henkilö.

 Vapaaehtoistyössä saat hyvän mielen, työkokemusta ja kontakteja. Aina oppii uutta!

Vapaaehtoisemme saavat täysihoidon leirien aikana. Kaikki toimintaan osallistumisesta aiheutuneet matkakulut myös korvataan. Jos olet opiskelija, sinun on mahdollista suorittaa toiminnassa työssäoppimisjakso.  

Edellytämme vapaaehtoiselta rikostaustaselvitystä ennen toimintaan osallistumista (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014). Tilaamme otteen Oikeusrekisterikeskukselta vapaaehtoisen antamalla kirjallisella suostumuksella.

Etsimme nyt vapaaehtoisia syksyn 2019 viikonlopputoimintaan

  • Ohjaajaksi lasten Aikaa ilolle -viikonloppuleirielle (pääkaupunkiseutu, Tampereen seutu)
  • Ohjaajaksi perheiden Aikaa yhdessä -viikonloppuleireille (pääkaupunkiseutu, Tampereen seutu, Jyväskylä)
  • Ohjaajaksi lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuleireille (Tampere, Riihimäki, Hämeenlinna, Oulu).

Ota yhteyttä lomakkeella tai

  • vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Peppi Turunen, peppi.turunen(at)parastalapsille.fi, puh. 050 407 8784.
  • koordinaattori Katja Timlin, katja.timlin(a)parastalapsille.fi, puh. 050 430 6664 (Näe hyvä mussa -toiminta).

Leirejä ja viikonloppuryhmiä 

Järjestämme vuosittain viitisentoista lasten ja nuorten leiriä sekä yhdeksän perheleiriä. Perheleirit ovat monikulttuurisia ja leireillä on paljon myös maahanmuuttajaperheitä. Kaikki toimintamme järjestetään kuitenkin suomen kielellä.

Sain uudenlaisia kokemuksia, lapsien kautta välittyvän energian kautta vapaaehtoisuus antoi minulle uusia ajatuksia. Aito iloisuus, innokkuus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan välittyi leiriltä ja siitä sai paljon uusia voimavaroja. Tuntui, että moni muu koki myös samalla tavalla.

(Vapaaehtoisen palaute leiriltä 2016)

Tutustu, millaista on leiriohjaajana Parasta Lapsille -järjestössä: sivulla tarinoita ja videoita. 

Koulutuspäivät

  • Leiriohjaajakoulutus (Vapaaehtoisten peruskoulutus) syksyn viikonloppuleirien vapaaehtoisille järjestetään 24.8.2019, Helsinki.

Leirikärpänen puri. Ihanaa palata tänne joka vuosi uudelleen!