Suuri ja iloinen Parasta Lapsille -vapaaehtoisten joukko mahdollistaa toimintamme: leirit ja viikonloppuryhmät lapsille, nuorille ja perheille. Lähde mukaan leiritunnelmaan!

Etsimme jatkuvasti ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ympäri Suomea. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tärkeää on vain, että olet kiinnostunut toimimisesta lasten, nuorten ja perheiden parissa ja olet vastuullinen ja luotettava henkilö. Vapaaehtoisena saat hyvän mielen ja koulutusten lisäksi täysihoidon leirien aikana. Kaikki toimintaan osallistumisesta aiheutuneet matkakulut myös korvataan. Jos olet opiskelija, sinun on mahdollista suorittaa toiminnassa työssäoppimisjakso.  

Edellytämme vapaaehtoiselta rikostaustaselvitystä ennen toimintaan osallistumista (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014). Tilaamme otteen Oikeusrekisterikeskukselta vapaaehtoisen antamalla kirjallisella suostumuksella.

 

Etsimme nyt vapaaehtoisia:​

  • Ohjaajaksi lasten ja perheiden kesän 2019 leireille (pääkaupunkiseutu, Tampereen ja Oulun seutu).

Voit jo kysellä vapaaehtoisen leiriohjaajan paikkoja myös syksyn 2019 viikonlopputoimintaan

(tiedot syksyn ryhmien aikatauluista tulevat alla oleville sivuille kevään aikana)

Ota yhteyttä lomakkeella tai

  • vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Peppi Turunen, peppi.turunen(at)parastalapsille.fi, puh. 050 4078784.
  • koordinaattori Katja Timlin, katja.timlin(a)parastalapsille.fi, puh. 050 430 6664 (Näe hyvä mussa -toiminta).

Leirejä ja viikonloppuryhmiä 

Järjestämme vuosittain viitisentoista lasten ja nuorten leiriä sekä yhdeksän perheleiriä. Perheleirit ovat monikulttuurisia ja leireillä on paljon myös maahanmuuttajaperheitä. Kaikki toimintamme järjestetään kuitenkin suomen kielellä.

Sain uudenlaisia kokemuksia, lapsien kautta välittyvän energian kautta vapaaehtoisuus antoi minulle uusia ajatuksia. Aito iloisuus, innokkuus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan välittyi leiriltä ja siitä sai paljon uusia voimavaroja. Tuntui, että moni muu koki myös samalla tavalla.

(Vapaaehtoisen palaute leiriltä 2016)

Tutustu, millaista on leiriohjaajana Parasta Lapsille -järjestössä: sivulla tarinoita ja videoita. 

Koulutuspäivät

  • Leiriohjaajakoulutus (Vapaaehtoisten peruskoulutus) kesäleirien vapaaehtoisille 27.4.2019, Helsinki.
  • Leiriohjaajakoulutus (Vapaaehtoisten peruskoulutus) syksyn viikonloppuleirien vapaaehtoisille järjestetään 24.8.2019, Helsinki.

Leirikärpänen puri. Ihanaa palata tänne joka vuosi uudelleen!