Leiripedagogi lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Etusivu > Tutustu järjestöömme > Avoimet työpaikat > Leiripedagogi lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Leiripedagogi
Tule näkemään hyvä lapsessa!   

Olisitko sinä etsimämme lapsimyönteinen leiripedagogi Näe hyvä mussa-leiritoimintaan syyskaudeksi 2024? 
Rakennamme lapsille leiriryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. Sovellamme toimintaan positiivista pedagogiikkaa. Toiminnassa tuetaan lapsen vuorovaikutus- ja ryhmässä toimimisen taitoja sekä myönteisen minäkuvan vahvistumista. 
 
Osallistujat ovat alakouluikäisiä lapsia, pääkohderyhmä on 9–13-vuotiaat. Leiriryhmässä on noin 25 lasta ja sama ryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna syksyn aikana. 

Haemme nyt leiripedagogia Hämeenlinnan leiriryhmälle

Näe hyvä mussa -toiminnan kokonaisuuteen leiripedagogilla sisältyy:  

 • leiriviikonloppujen suunnittelu itsenäisesti, työparin ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa 
 • leirien ohjaaminen 
 •  leirien purkutapaamiset ja tiimit 
 • Lapsihavainnointi 
 • viestintä ja raportointi 
 • tiimiviikonloppu 9.–11.8. 
 • 5 leiriviikonloppua syksyn aikana: 16.–18.8., 13.–15.9., 11.–13.10., 8.–10.11. ja 6.–8.12. 

Leirit pidetään lomakeskus Pukkilassa Virroilla, jonne on yhteiskuljetus Hämeenlinnasta. Leiriviikonloppujen lisäksi osallistut tiimiviikonloppuun yhdessä toisten Näe hyvä mussa -pedagogien ja -johtajien sekä vapaaehtoisten kanssa. Leirien ulkopuolella tehtävä työ on etätyötä. Perehdytys tehtävään alkaa kesäkuussa. 

Näe hyvä mussa -toiminnassa vastaat leirien pedagogisen sisällön suunnittelusta ja toteuttamisesta (käytössä Näe hyvä mussa-menetelmäopas). Vastaat leireillä lapsihavainnoinnista. Ohjaat ja tuet vapaaehtoisia ohjaajia. Osallistut raportointiin, toiminnan onnistumisen mittaamiseen ja arviointiin. Tehtävään kuuluu myös käytännön järjestelyjä. 
 

Tehtävässä onnistumista tukee

 • kasvatus-, ohjaus-, nuoriso-, sosiaali-, taide- tai liikunta-alan tutkinto tai loppuvaiheen opinnot 
 • ryhmänohjauskokemus, ryhmädynamiikkaan liittyvä osaaminen sekä kokemus lapsen yksilöllisestä tukemisesta ryhmässä 
 • Leirikokemus 
 •  pedagoginen osaaminen 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat organisoida ja tehdä yhteistyötä. Tulet toimeen myös sähköisten järjestelmien, kuten Teamsin kanssa. 
Tarjoamme sinulle merkityksellisen, lasten ja perheiden hyvinvointia lisäävän työtehtävän sekä itsenäisen työnkuvan, jossa voit hyödyntää vahvuuksiasi. 

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Työsuhteen kesto on noin 6 kuukautta. Työ voi mahdollisesti jatkua kevään 2025 toimintakaudella. Tukenasi ovat Parasta Lapsille -keskustoimiston työntekijät sekä kollegasi toisissa leirikeskuksissa. 

Tehtävään sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Leiripedagogin vaativuusryhmä on 3. Palkkaus on kokonaispalkkana, alkaen 3 664 €. 
 
Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote. 
(Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504). 

Odotamme hakemustasi 

Lähetä hakemusesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 12.5. Haastattelut pidetään etäyhteyksin ti 21.5. ja to 23.5. Haastatteluihin voidaan kutsua jo hakuaikana. Lisätietoja: Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori Terhi Ljungkvist, 050 430 6664 / [email protected] 
 
Tutustu toimintaan: www.näehyvämussa.fi  
 
Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille.