Leiripedagogi lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Etusivu > Tutustu järjestöömme > Avoimet työpaikat > Leiripedagogi lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Leiripedagogi
Tule näkemään hyvä lapsessa!   

Olisitko sinä etsimämme leiripedagogi leiritoimintaan kevätkaudeksi 2024? Rakennamme lapsille positiivisen pedagogiikan keinoin leiriryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. Toiminnassa tuetaan lapsen vuorovaikutus- ja itsemyötätunnon taitoja sekä myönteisen minäkuvan vahvistumista. Osallistujat ovat alakouluikäisiä, pääosin 9–13-vuotiaita lapsia. Leiriryhmässä on noin 25 lasta ja sama ryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna kevään aikana.  

Haemme nyt leiripedagogeja Tampereen, Riihimäen ja Oulun leiriryhmille

Näe hyvä mussa -toiminnan kokonaisuuteen leiripedagogilla sisältyy:  

  • leiriviikonloppujen suunnittelu- ja arviointitapaamiset itsenäisesti, työparin ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa 
  • lapsihavainnointi 
  • viestintä ja raportointi 
  • 5 leiriviikonloppua kevään aikana 
  • perehdytys- ja tiimiviikonloppu 12.–14.1. 

Leiriviikonloppujen lisäksi osallistut tiimiviikonloppuun yhdessä toisten Näe hyvä mussa -pedagogien ja -johtajien sekä vapaaehtoisten kanssa. Leirien ulkopuolella tehtävä työ on etätyötä. Perehdytys tehtävään alkaa jo joulukuussa, pe 15.12. tai ti 19.12. 

Näe hyvä mussa -toiminnassa vastaat leirien pedagogisen sisällön suunnittelusta ja toteuttamisesta. Käytössäsi on Näe hyvä mussa -menetelmäopas. Vastaat leireillä lapsihavainnoinnista. Ohjaat ja tuet vapaaehtoisia ohjaajia. Osallistut raportointiin, toiminnan onnistumisen mittaamiseen ja arviointiin. Tehtäviin kuuluu myös käytännön järjestelyjä ja viestinnällisiä tehtäviä.  

Tehtävässä onnistumista tukee: 

  • kasvatus-, ohjaus-, nuoriso-, sosiaali-, taide- tai liikunta-alan tutkinto tai loppuvaiheen opinnot 
  • pedagoginen osaaminen 
  • kokemus lapsen yksilöllisestä tukemisesta 
  • ryhmänohjauskokemus, ryhmäprosesseihin liittyvä osaaminen 
  • leirikokemus 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat organisoida ja tehdä yhteistyötä. Tulet toimeen myös sähköisten järjestelmien, kuten Teamsin kanssa.  

Tarjoamme sinulle

Saat merkityksellisen, lasten ja perheiden hyvinvointia lisäävän työtehtävän sekä itsenäisen työnkuvan, jossa voit hyödyntää vahvuuksiasi. 

Tehtävään sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Leiripedagogin vaativuusryhmä on 3. Palkkaus on kokonaispalkkana, alkaen 3 300 €. 

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Työsuhteen kesto on noin 6 kuukautta. Työ voi mahdollisesti jatkua syksyn 2024 toimintakaudella. Tukenasi ovat Parasta Lapsille -keskustoimiston työntekijät sekä kollegasi toisissa leirikeskuksissa.  

Odotamme hakemustasi!

Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi Haastattelut pidetään etäyhteyksin ensisijaisesti to 30.11. ja ma 4.12. Haastatteluihin voidaan kutsua jo hakuaikana.  

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504). 

Lisätietoja aantaaa lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori Terhi Ljungkvist, 050 430 6664/ terhi.ljungkvist@parastalapsille.fi 

Tutustu toimintaan: www.näehyvämussa.fi   

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille. Tutustu toimintaamme: www.parastalapsille.fi