Lappeenranta

Tervetuloa Lappeenrannan yhdistykseen!

Parasta Lapsille Lappeenrannan osasto ry tukee lapsia ja lapsiperheitä Lappeenrannassa. Kaipaamme tällä hetkellä mukaan lisää paikallisia aktiiveja yhdistyksen jäseniksi mukaan ylläpitämään yhdistyksemme toimintaa, otathan yhteyttä!

Lappeenrannan yhdistyksellä on aiemmin ollut monenlaista toimintaa. Kiinnostaisiko sinua kenties perhekahvila, käsityöillat, myyjäiset tai erilaiset lasten ja perheiden tapahtumat? Vai tahtoisitko tehdä jotain uudenlaista toimintaa?

 

Tapahtumat

Olemme vuosien varrella olleet mukana useissa erilaisissa tapahtumissa Lappeenrannan seudulla. Yhdistyksemme aktiiviset vapaaehtoiset ovat suunnitelleet osallistuvansa tapahtumiin myös tänä vuonna ja kaipaammekin mukaan vielä lisää vapaaehtoisia mahdollistamaan kivaa tekemistä tapahtumissa. Samalla voit tutustua toimintaan ja lähteä yhdistyksen jäseneksi.

Olemme vuonna 2024 mukana:

 • 20.4. Leikkipäivän tapahtuma
 • 31.8. Sataman valot
 • 27.9. Vauvan päivän tapahtuma
 • 20.11. Lapsen oikeuksien päivän tapahtuma

Suunnitteilla on myös muutama KesäPiknik-tapahtuma perheille kesäkuussa yhteistyössä Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistyksen kanssa. Tule mukaan kehittelemään ja mahdollistamaan näitä tapahtumia kanssamme!

Perhekahvila

Sammonlahti

Yhdistyksemme on mukana Perhekahvilatoiminnassa yhdessä Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistyksen kanssa. Perhekahvilassa on kahvittelun lomassa yhteistä toimintaa lapsille ja aikuisille. Kerho on tarkoitettu alle kouluikäisten lasten perheille ja teemat vaihtelevat vuodenkierron mukaan. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Teemat vaihtuvat joka kerta, mutta tarjolla on ainakin yhdessäoloa, askartelua ja mahdollisesti alustaja keskusteluihin.

Tervetuloa mukaan!

  Aiemmin toteutettua toimintaa:

  Leikki-illat vastaanottokeskuksissa

   Olemme aiemmin pitäneet leikki-iltoja vastaanottokeskuksissa. Kerho palkittiin järjestökilpailussa sarjassa Hauskin juttu ikinä, täynnä eteläkarjalaista iloa!

   Käsityöillat

   Yhdistyksemme on myös pitänyt säännöllisiä käsityöiltoja. Valmistamme käsityönä myyjäistuotteita. Käsitöiden myynnistä saatavat varat käytetään vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaan. 

   Lue uutisia toiminnastamme tai seuraa meitä Facebookissa!

   Haluatko lähteä mukaan toimintaan?

   Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan Lappeenrannan paikallisyhdistykseen tai vapaaehtoiseksi mukaan tapahtumiin, olethan yhteydessä [email protected].