Paikallisyhdistykset

Etusivu > Järjestö > Paikallisyhdistykset

Parasta Lapsille -järjestöllä on paikallisyhdistyksiä useilla paikkakunnilla. Ne järjestävät kerhoja, päiväleirejä ja erilaisia tapahtumia lasten ja perheiden hyväksi. Lähtökohtana toiminnalle on paikallisuus sekä alueen lasten ja lapsiperheiden tarpeet ja toiveet. Yhdistystoiminta on monipuolista ja yhteisöllistä sekä sitä toteutetaan usein yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä oman paikkakuntasi yhdistykseen!

Olet tervetullut mukaan Parasta Lapsille -paikallistoimintaan! Monella paikallisyhdistyksellä on oma Facebook-sivu, josta löydät ajantasaisimmat tiedot. Tutustu oman alueesi paikallisyhdistykseen ja ota oma paikkasi!

Etsimme paikallisen toiminnan käynnistäjiä muun muassa seuraaville alueille: Turku, pääkaupunkiseutu, Kajaani ja Lappeenranta.

Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan aloittamaan toimintaa paikallisyhdistyksessä, jolla ei tällä hetkellä alueellasi ole aktiivista toimintaa? Järjestö tarjoaa ohjeistusta, neuvoa ja tukea sekä kattavan oppaan yhdistystoiminnan pyörittämiseen.

Ota yhteyttä [email protected] ja ilmoita kiinnostuksesi paikallistoimintaan.

Tutustu paikallisyhdistyksiin oheisesta valikosta