Pääkaupunkiseutu

Etusivu > Järjestö > Paikallisyhdistykset > Pääkaupunkiseutu

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun osastoon

Parasta Lapsille Pääkaupunkiseudun osasto ry on osa Parasta Lapsille -järjestöä ja toimii pääkaupunkiseudulla.

Toimintamme on ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jota tehdään vapaaehtoisvoimin. Toimintaamme ohjaavat Parasta Lapsille ry:n arvot sekä YK:n lapsen oikeuksien sopimus. Pääkaupunkiseudun osasto ry järjestää monenlaista toimintaa aina kesäleireistä yksittäisiin tempauksiin, iltakahvilatoimintaan ja kokouksiin.

Olet tervetullut toimintaamme, jos haluat tehdä työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Joukkoomme mahtuu erilaisia ihmisiä, mutta yhteistä meille kaikille on innostus!

Lue pääkaupunkiseudun osaston uutisia. Voit seurata meitä myös Facebookissa.

Kummilapsi Chilessä

Parasta Lapsille ry:llä on käynnissä Auta mapuchelasta -avustuskampanja yhteistyössä Chileläisen lastensuojelusäätiö PIDEE:n kanssa. Kampanjalla tuetaan chileläisen alkuperäiskansan mapuchejen koulunkäyntimahdollisuuksia kummitoiminnan sekä muun toiminnan kautta.

Pääkaupunkiseudun osastolla on oma kummilapsi Tiruassa, jonka koulunkäyntiä, perhettä ja myöhemmin opiskelua olemme jo useita vuosia tukeneet kuukausittaisella avustussummalla. Lisäksi osastomme pyrkii toiminnallaan lisäämään mapuche-kansan tunnettavuutta.

Yhteystiedot


parastalapsille.pks@gmail.com