Tue kotimaan lapsia

Etusivu > Lahjoita > Tue kotimaan lapsia

Tytöt kesäleirillä

Lahjoita lapselle leiri!

Tuellasi järjestämme lapsille huoletonta aikaa olla aidosti lapsi: ilman huolta perheen tilanteesta, vanhemmista tai sisaruksista. Leirillä lapsella on ympärillään kavereita, turvallisia aikuisia ja luonnonläheiset puitteet leirikeskuksessamme. Kivaa tekemistä yhdessä aamusta iltaan. 

Voit lahjoittaa MobilePaylla, tilisiirrolla, tekstiviestillä tai Facebookissa

MobilePay: 94381

Tilisiirto keräystilillemme

 • Tilinumero: FI08 8000 1800 7605 15

​Tekstiviesti:

 • Lahjoita 1 euro, lähetä tekstiviesti 1 leiri numeroon 16588
 • Lahjoita 5 euroa, lähetä tekstiviesti 5 leiri numeroon 16588
 • Lahjoita 10 euroa, lähetä tekstiviesti 10 leiri numeroon 16588
 • Lahjoita 20 euroa, lähetä tekstiviesti 20 leiri numeroon 16588
 • Lahjoita 30 euroa, lähetä tekstiviesti 30 leiri numeroon 16588
 • Lahjoita 40 euroa, lähetä tekstiviesti 40 leiri numeroon 16588

Facebookissa

Auttamisesta arkea -palvelussa

Auttamisesta arkea

Olemme mukana Auttamisesta arkea -lahjoituspalvelussa. Siellä voivat lahjoittaa yksityishenkilöt sekä yritykset. Yritykselle palvelu on mainio tapa edistää yrityksen mainetta vastuullisena toimijana.

Rahankeräyslupa nro RA/2021/1099 

Mihin lahjoitukset käytetään?

Lahjoituksin saatuja varoja käytetään muun muassa yhdistyksen ylläpitämien leirikeskusten toiminnallisiin kuluihin:

 • vähävaraisen perheen leirimaksuun
 • varustehankintoihin: leiritoiminnan ja retkien toimintavälineet
 • leirikeskusten kalustehankintoihin ja korjauskuluihin
 • leirien ohjelmaan liittyviin kuluihin, kuten erilaisten teemojen tuomiin kustannuksiin, ulkopuolisten toimijoiden palkkioihin sekä matkakustannuksiin.

Muut tavat auttaa

Leiri-iloa vuodesta 1945!

Parasta Lapsille ry on alusta asti järjestänyt leiritoimintaa heikommassa asemassa oleville lapsille. Edelleen monella lapsella ja perheellä ei ole muuta mahdollisuutta lomaan kodin ulkopuolella. Veikkauksen tukemaan leiritoimintaan tulijat valitaan sosiaalisin, taloudellisiin ja terveydellisin perustein. 

Vapaaehtoistoiminta, leirikeskusten ylläpitäminen ja leiritoiminnan pyörittäminen vaatii rahaa. Jatkuvan toimintamme mahdollistavat Veikkauksen ja Lasten Päivän Säätiön avustukset. Lisäksi järjestömme saa vuosittain lahjoituksia sekä yksityisiltä ihmisiltä että yrityksiltä.

Lahjoittajiamme:

Harley-Davidson Club Finland ry tekee hyväntekeväisyyttä myymällä possupinssejä. Vuoden 2023 moottoripyörämessuilla Parasta Lapsille ry:llä oli suuri ilo vastaanottaa lahjashekki. 

Ahlsell on lahjoittanut joulukorttivarat Parasta Lapsille ry:lle vuosina 2019, 2020 ja 2021. Lahjoituksilla on hankittu muun muassa sup-lautoja ja lumikenkiä leirikeskuksiin.
” Tuemme Parasta Lapsille -toimintaa , koska lasten ja nuorten terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää. Parasta Lapsille -toiminta on suunnattu suoraan ja konkreettisesti edistämään lasten ja nuorten jaksamista ja yhteisöllisyyttä erityisesti tänä haastavana aikana.”