Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aikaa ilolle -viikonloppuleirit 7–10-vuotiaille lapsille | Helsinki

13.9.15.12.

90 €
Lapsia laiturilla onkimassa

Aikaa ilolle -viikonloppuleiri on täynnä leikkiä, liikkumista, ulkoilua ja muuta hauskaa puuhaa kivojen kavereiden kanssa.

Leiriviikonloput:

  • 13.–15.9.
  • 11.–13.10.
  • 8.–10.11.
  • 13.–15.12.

Leirit vietetään Hauhon lomakeskuksessa Hämeenlinnassa ja sinne on kuljetus Helsingistä. Leirikuljetus lähtee Helsingistä perjantaina kello 17. Paluu sunnuntaina kello 16.

Hinta: 90 €. Hinta sisältää neljän viikonloppuleirin täyshoidon, ohjelman, kuljetukset sekä tapaturmavakuutuksen viikonloppuleirien ajaksi.

Hae leirille

Oli kiva käydä saunassa, paistaa makkaraa, olla hippaa ja leikkiä kavereiden kanssa.

Yksinhuoltajana sain hetken hengähdystauon, ja tiesin samalla että lapsellani on mukavaa ja että hän on hyvissä käsissä.

Samalla kun viikonloput tuovat lapselle mielekästä tekemistä, ne tarjoavat vanhemmalle aikaa hetken huilata ja keskittyä omiin asioihin. Ruuhkavuosina omaa jaksamista kannattaa vaalia!

Sama lapsiryhmä kokoontuu leirikeskukseen kaikkina viikonloppuina. Yhdessä tekemällä tutustutaan ja saadaan uusia kavereita. Viikonloppuleireillä ohjaajina ovat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirivastaavan kanssa. Lasten ja ohjaajien tutustumishetken jälkeen on kiva lähteä viikonloppuleireille!

Ryhmään voivat hakea 7–10-vuotiaat lapset, jotka osaavat toimia ryhmässä (25 lasta) ja suoriutuvat itsenäisesti arjen perusasioista leiriympäristössä. Leirillä nukutaan 3–4 hengen huoneissa.

Toiminta järjestetään STEA:n tuella ja osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Parasta Lapsille ry:n  toimistoon!

 

Tapahtumapaikka

Hauhon lomakeskus
Akkijärventie 221
Hämeenlinna, 14770 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Parasta Lapsille ry
Sähköposti
info@parastalapsille.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto