Näe hyvä mussa -leirit lapsille

Etusivu > Näe hyvä mussa -leirit lapsille

Leiriläiset pompottelevat palloja Koivuhaan pihalla Näe hyvä mussa -leirillä

Näe hyvä mussa: Lapsi tulee nähdyksi omana, upeana itsenään!

Leireillä lapsen minäkuva ja itsetunto vahvistuvat. Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia.

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle. Osallistuminen on perheelle maksutonta. Toiminta järjestetään STEA:n tuella.

Iloista leiritoimintaa rakentavat leirijohtaja ja pedagogi yhdessä koulutettujen vapaaehtoisten kanssa. Positiivisen pedagogiikan keinoin luodaan ryhmä, jossa lapsen on turvallinen ja hyvä olla.

Leirikokonaisuuden aikana aikuiset tukevat lasten vuorovaikutusta ja kanssakäymistä. Kokemusten mukaan myös vanhemman ja lapsen välinen suhde saa uutta iloista valoa rentouttavien leiriviikonloppujen ansiosta.

Ne sano mulle, että mä olen ihana!

Kuka voi hakea mukaan?

  • Hämeenlinnassa, Tampereella tai Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella asuvat 9–13-vuotiaat lapset ja heidän 7–8-vuotiaat sisaruksensa. 
  • Lapsi, joka kykenee ryhmätoimintaan (ryhmässä on 25 lasta), oman toiminnan ohjaus ja itsesäätely ovat ikätasoiset.
  • Hakemukseen tarvitaan suosittelijan nimi ja yhteystiedot. Suositus liitetään hakemukseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Ohjaajaksi Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Kuten kaikessa Parasta Lapsille ry:n toiminnassa, haemme mukaan luotettavia, turvallisia aikuisia, jotka haluavat sitoutua mukaan koko kauden ajalle. Näe hyvä mussa -toiminnan leiriohjaajalta odotamme kuitenkin jo kokemusta lasten kanssa toimimisesta.

Toiminnassamme on paljon myös sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan opiskelijoita. Meillä voi suorittaa erilaisia opintokokonaisuuksia ja räätälöimme jokaiselle opiskelijalle yhteistyössä hänen tarvitsemansa polun.