Leirivastaavat esittäytyvät!

Etusivu > Leirivastaavat esittäytyvät!

Kesäleirit

Laura Saloranta
Laura Saloranta

Moikka moi!

Mä oon Laura, toinen Koivuhaan kesäleirien leirivastaavista. Asustelen Rovaniemellä ja valmistun pian kasvatustieteiden maisteriksi. Mä tykkään tanssia, maalata ja uida. Kesällä rannalla uiminen onkin ihan parasta!  Mikä sun mielestä on parasta kesällä? 

Odotan jo innolla leirejä ja pääseväni touhumaan Koivuhakaan teidän kanssa!

Joonas Hökkä
Joonas Hökkä

Hei olen Joonas Hökkä. Toimin tämän kesän Parasta Lapsille ry:n Koivuhaan kesäleirien yhtenä leirivastaavana. Olen nuoriso- ja yhteisöohjaaja ja olen opiskellut nyt kaksi vuotta sosionomiksi. Olen iloinen ja energinen persoona. Harrastan vapaa-ajalla monipuolisesti erilaista luonnossa liikkumista ja pyrinkin leireilläni siihen, että hyödynnämme ympäröivää luontoympäristöä ja pidämme hauskaa touhutessamme leireillä.

Miro Kotilainen
Miro Kotilainen

Moikka!

Mun nimi on Miro, olen 26-vuotias sosionomiopiskelija Tampereelta. Tulevana kesänä mä tulen toimimaan Parasta Lapsille ry:n järjestämillä kesäleireillä leirivastaavana Lomakeskus Pukkilassa ja olen siitä erittäin innoissani! On mahtavaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea tekemään merkityksellistä työtä lasten parissa muiden ohjaajien kanssa. Leirivastaavana minulle tärkeintä on pitää huolta siitä, että leirit ovat hauskoja, elämyksellisiä ja turvallisia paikkoja kaikille osallistujille Uskon, että kesästä tulee riemukas ja ikimuistoinen.☀️

Sofia Hammar
Sofia Hammar

Hei! Olen Sofia ja työskentelen ensi kesän leirivastaavana Pukkilan perheleireillä. Olen ammatiltani tanssinopettaja ja opiskelen tällä hetkellä myös fysioterapiaa toista vuotta. Opetan opintojeni ohella tanssia lapsille, nuorille sekä perheryhmille ja olenkin kokenut tämän työn hyvin merkityksellisenä. Lasten ja nuorten hyvinvointi on minulle tärkeää, ja tiedän haluavani myös tulevaisuudessa työskennellä erityisesti alaikäisten kanssa. 

Tulevilta perheleireiltä odotan ihania kohtaamisia lasten ja aikuisten kanssa, paljon yhdessä tekemistä ja kesästä nauttimista!☀️

Noora Palokankare
Noora Palokankare

Terveiset Raaseporin taivaan alta. Olen Noora ja tänä kesänä perheiden parissa Solvallassa. Olen koulutukseltani pedagogi ja tehnyt paljon ja monenlaista. Rakastan vuodenaikoja ja luontoa, ihmisyyttä ja ihmisten tarinoita elävästä elämästä. Olen mielelläni taiteen ja olemisen äärellä ja inspiroidun hetkistä ja onnellisista arjen yllätyksistä. Odotan välitöntä yhdessäoloa, naurua, uimista ja elävää tulta. Toivon, että leireillä meillä on aikaa ja tilaa kohdata ja lomailla.

Lasten Aikaa ilolle -viikonloppuleirit

Elias Mantere
Elias Mantere

Moikka, olen Elias Mantere ja toimin leirivastaavana aikaa ilolle 7–10-vuotiaiden ryhmässä keväällä 2024. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja liikunta, erityisesti joukkuepelit ja yhdessä tekeminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Työskentelen myös leiriviikonloppujen ulkopuolella lasten parissa koulumaailmassa.

Olen luonteeltani rauhallinen, tykkään tehdä asiat järjestelmällisesti ja nähdä oman työn jäljen ja kehittymisen konkreettisesti. Tästä parhaana esimerkkinä oma mielipuuhani palapelien tekeminen. Sisälläni asuu myös paljon lapsenmielisyyttä ja saatankin hypätä mukaan lasten leikkeihin ja peleihin! Kevään leiriviikonlopuilta odotan lasten iloa, riemua ja yhdessä koettuja onnistumisen hetkiä ja haluan omalta osaltani olla mahdollistamassa arjesta irtautumista ja positiivisten kokemuksien kartuttamista

Tanja Kanniainen

Hei kaikille! Nimeni on Tanja Kanniainen ja toimin leirivastaavana Koivuhaassa.

Lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Erityisesti rauhoittuminen ja pysähtyminen pienten asioiden äärelle on minulle tärkeää. Näitä taitoja haluan opettaa ja välittää lapsillekin. Kiireettömyys, rentoutuminen ja hetkistä nauttiminen tulevat tutuiksi leirielämässä. Mahdollisesti pääset kokeilemaan lastenjoogaa kanssani. Minulle on tärkeää luovuuden käyttäminen ja se, että lapsi saa toteuttaa itseään.

Kädentaidot ja valokuvaaminen ovat minulle mieleisiä juttuja. Tykkään askarrella ja istahtaa tekemään yhdessä erilaisia projekteja. Minut saa innostumaan lähes mistä vain tekemisestä; lähdetään yhdessä metsään tai merenrannalle, pelataan yhdessä vaikkapa jalkapalloa tai juostaan keppariradalla. Leikitään vanhoja tuttuja leikkejä ja opetellaan uusia. Kisaillaan ilman kilpailua ja välillä istahdetaan ihmettelemään ohi kulkevia pilviä. Tärkeää on yhdessä koetut hetket.

Hanna Tiilikainen
Hanna Tiilikainen

Minä olen Hanna ja toimin Koivuhaan Aikaa ilolle -leirien toisena leirivastaavana. Leirivastaavan lisäksi olen kasvatuspsykologian opiskelija ja tanssinohjaaja.  Vapaa-ajalla touhuilen oman koirani kanssa, olen mukana järjestötoiminnassa, liikun aktiivisesti ja nautin ulkoilusta. 

Leireillä lempitekemistäni ovat kaikenlainen liikunta, ulkoilu ja retket sekä lautapelien pelaaminen. Kuitenkin kaikista tärkeintä on yhdessä tekeminen ja hyvä fiilis. 

Leireiltä odotan erityisesti hyvää säätä, ihania muistoja ja paljon naurua. Toivottavasti nähdään leireillä!💚

Perheiden Aikaa yhdessä -viikonloppuleirit

Sani Rusila
Sani Rusila

Heissan!

Olen Sani ja toimin Aikaa Yhdessä -perheleirien leirivastaavana Lomakeskus Pukkilassa. Oma elämäni soljuu arkisten askareiden ja perhe-elämän äärellä. Nautin liikunnasta sen monissa muodoissa. Erityisesti retkeily ja luonnossa liikkuminen ruokkii aistejani ja saa sydämeni sykkimään onnesta. Suhtaudun uteliaasti tuntemattomaan ja olen innokas kokeilemaan ja oppimaan uutta! 

25 vuoden kokemus varhaiskasvatuksen opettajana ja päiväkodin johtajana on tuonut vahvan osaamisen ja näkemyksen lasten ja perheiden arjesta. Tältä pohjalta ammennan osaamistani Aikaa Yhdessä -leirikokonaisuuteen. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin on. Perheleirit tarjoavat upeita kohtaamisia, jotka ovat täynnä aitoa vuorovaikutusta ja oppimisen mahdollisuuksia – puolin jos toisin. Voimme yhdessä pysähtyä ihmettelemään yhtä jos toista, oppia jotain uutta toisiltamme ja laajentaa näkökulmiamme. Ajattelen vahvasti, että yhdessä olemme enemmän❤️

Perheiden Näe hyvä meissä -viikonloppuleirit

Satu Taiveaho
Satu Taiveaho

Hei,

Olen Satu Taiveaho, 47-vuotias YTM, AmO, toiminnanjohtaja sekä sijaisäiti. Toimin Näe hyvä meissä -perheleirin leirijohtajana Kiipulassa. Päätyönäni toimin Autismiliiton toiminnanjohtajana. Olen toiminut sosiaali- ja terveysalalla erilaisissa tehtävissä koko työurani.

Rakastan lapsia, luontoa ja eläimiä. Harrastan monipuolista liikuntaa sekä luontoa, eläimiä ja järjestötyötä. Perheeseeni kuuluu lasten lisäksi koira, kissa ja 2 pupua. Luonteeltani olen iloinen, energinen, sosiaalinen sekä vähän hassutteleva.

Haluan puolustaa aina heikoimmassa asemassa olevia sekä muutoinkin auttaa ja tukea muita ihmisiä. Odotan keväältä merkityksellistä ja mukavaa leirikokonaisuutta.

Annu Alikoski
Annu Alikoski

Hei, olen Annu Alikoski ja toimin Kiipulassa leiripedagogina. Olen työskennellyt luokanopettajana yli 20 vuotta..

Nyt työskentelen pedagogisena asiantuntijana Espoossa. Tehtäviini kuuluu opetussuunnitelman sekä opetuksen ja osaamisen kehittämistyötä. 

Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni. Olen ohjannut ja valmentanut yli 30 vuotta lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaharrastus- ja kilpavoimisteluryhmiä sekä ryhmäliikuntatunteja. 

Odotan innolla Kiipulan Näe hyvä meissä -leirin alkamista, jotta päästään yhdessä tekemään kaikkea kivaa! Leirien aikana tutustutaan uusiin ystäviin, saadaan onnistumisen iloa ja riemua sekä huomataan hyvä oma perheen arjessa!