Leirivastaavat esittäytyvät!

Etusivu > Leirivastaavat esittäytyvät!

Lasten Aikaa ilolle -viikonloppuleirit

Tanja Kanniainen

Hei kaikille! Nimeni on Tanja Kanniainen ja toimin leirivastaavana Koivuhaassa syksyllä 2023

Lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Erityisesti rauhoittuminen ja pysähtyminen pienten asioiden äärelle on minulle tärkeää. Näitä taitoja haluan opettaa ja välittää lapsillekin. Kiireettömyys, rentoutuminen ja hetkistä nauttiminen tulevat tutuiksi leirielämässä. Mahdollisesti pääset kokeilemaan lastenjoogaa kanssani. Minulle on tärkeää luovuuden käyttäminen ja se, että lapsi saa toteuttaa itseään.

Kädentaidot ja valokuvaaminen ovat minulle mieleisiä juttuja. Tykkään askarrella ja istahtaa tekemään yhdessä erilaisia projekteja. Minut saa innostumaan lähes mistä vain tekemisestä; lähdetään yhdessä metsään tai merenrannalle, pelataan yhdessä vaikkapa jalkapalloa tai juostaan keppariradalla. Leikitään vanhoja tuttuja leikkejä ja opetellaan uusia. Kisaillaan ilman kilpailua ja välillä istahdetaan ihmettelemään ohi kulkevia pilviä. Tärkeää on yhdessä koetut hetket.
Odotan jo innolla tulevia leiriviikonloppuja!

Lili lindvall
Lili Lindvall

Hei olen Lili, pääkaupunkiseudun Aikaa ilolle -viikonloppuleirien leirivastaava. Olen osallistunut kymmenille lasten ja nuorten leireille. Olen opettaja, musiikin harrastaja, vapaaehtoinen doula ja myös perheenäiti. Lasten leireillä haluan tukea lasten hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Aion hyödyntää vahvaa luonto- ja musiikkipedagogiikan osaamistani. Toivon, että lapset leiriltä löytävät uusia ystäviä ja oppivat tunnistamaan omia vahvuuksiaan. Odotan innolla uuden leiriryhmän kohtaamista!

Aliisa Mäkinen
Aliisa Mäkinen

Heips! Minä olen Aliisa ja tulen toimimaan 8–11-vuotiaiden pirkanmaalaisten Aikaa Ilolle -viikonloppuleirien leirivastaavana. Olen koulutuksiltani liikuntaneuvoja, ammattivalmentaja ja liikunnanohjaaja (AMK). Olen toiminut kesäaikaan perheleirien leirivastaavana ja työskennellyt eri ikäisten lasten kanssa erilaisissa ympäristöissä jo monien vuosien ajan. Odotan innolla tulevaa syksyä ja uskon että leireistä tulee todella antoisia niin lapsille kuin meille leirin aikuisillekin! 

Perheiden Aikaa yhdessä -viikonloppuleirit

Erja Aalto
Erja Aalto

🌟Olen Erja, Pukkilan syksyn 2023 perheleirien leirivastaava.🌟
Olen tehnyt pitkään töitä järjestömaailmassa ja ollut aiemmin myös vapaaehtoisena ohjaajana useammalla perheleirillä. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja työnohjaaja. Uusien ihmisten kohtaaminen innostaa minua. 🧑🏻‍🤝‍🧑🏼
Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa 🥾, harrastaa lukemista 📚, pyöräilyä 🚴‍♀️, uimista🏊‍♀️ ja teatteria 🎭. Odotan innolla, että päästään leiriläisten ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa yhdessä tekemään kaikkea kivaa🏓👩‍🎨⚽🎣, nauttimaan kauniista luonnosta 🌅ja mukavasta yhdessäolosta.
Nähdään leirillä!