Aikaa ilolle -leirit lapsille

Etusivu > Aikaa ilolle -leirit lapsille

Iloinen poika Aikaa ilolle -leirillä

Iloista leirimeininkiä viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina! Aikaa ilolle -leirillä lapset viettävät lomaviikkoa tai viikonloppuja kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa.

Leireillä yövytään pääsääntöisesti sisällä leirikeskuksessa, kesällä 2023 järjestämme telttaleirin Leirikeskus Koivuhaassa.

  • Lomalla leiri kestää 5 vuorokautta.
  • Viikonloppuleirit ovat yleensä 2–5 viikonlopun mittainen kokonaisuus, jossa jokaiseen viikonloppuun kokoontuu sama lasten ja ohjaajien ryhmä.

Leiriä ohjaavat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirivastaavan kanssa. Ohjaajat ovat leirillä lapsia varten. Samalla kun leirit tuovat lapselle mielekästä tekemistä, ne tarjoavat vanhemmalle aikaa hetken huilata ja keskittyä omiin asioihin. Ruuhkavuosina omaa jaksamista kannattaa vaalia!

Kesäleiri 5 vuorokautta70 €
2 viikonlopun leirikokonaisuus50 €
3 viikonlopun leirikokonaisuus70 €
4 viikonlopun leirikokonaisuus90 €
Esimerkkejä leirihinnoista

Kuka voi hakea leirille?

Järjestämme lasten ja nuorten leirejä Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, pääkaupunkiseudun, Oulun ja Kajaanin seudun lapsille.

Leireille voivat hakea lapset ja nuoret, jotka osaavat toimia isossa ryhmässä ja suoriutuvat itsenäisesti arjen perusasioista leiriympäristössä. Kesäleirillä on tavallisesti 32–37 lasta ja viikonloppuleireillä 20–25.

Valitsemme osallistujat hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne. Perusteita voivat olla esimerkiksi pienet tulot, lapsen yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, lapsen tai muun perheenjäsenen sairaus. 

Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on perusteet leiripaikkaan. Vaikka tarvetta tukeen ei ole, leirille voi osallistua, tällöin leirimaksu on korkeampi. Lisätietoja saat toimistosta. 
Tuetulla hinnalla leiri voidaan myöntää vain Suomessa asuvalle. Avustusta ei saa käyttää toimintaan, joka kuuluu kunnan, valtion tai muun viranomaisen yleisen tai erityisen järjestämisvastuun piiriin, esimerkiksi ammatillisessa laitoshoidossa asuville lapsille ja nuorille.

Mitä leirihintaan sisältyy?

Leirihinnan löydät valitsemasi leiripaikan kohdalta. Leirihintaan sisältyy majoitus, 5 ateriaa päivässä, tapaturmavakuutus ja mukava leiriohjelma. Viikonloppuleireillä myös yhteiskuljetus sisältyy hintaan.

Leireille valitut saavat infokirjeen ja laskun.

Anna palautetta leiristä!

palautteesi on meille tärkeä!