Blogi

Etusivu > Blogi > Uimaranta on leirin paras juttu

Suppailijoita ja soutajia leirillä

Uimaranta on leirin paras juttu

Leirikeskus Koivuhaan pihasta uimarantaan on vain noin sadan metrin matka. Rannalle kuljetaan metsän läpi, välillä pitkospuita pitkin. Aurinkoisina päivinä on nautittu monta tuntia rantakeleistä, mutta myöskään sadepäivinä ei uinnista ole tingitty. Innokkaimmat vesipedot ovat uineet Koivuhaassa joka päivä!  

Uinnin lisäksi Koivuhaassa pääsee kokeilemaan muitakin vesiaktiviteetteja. Rannasta löytyy soutuvene ja moni leiriläinen onkin päässyt leirin aikana kokeilemaan ensimmäistä kertaa soutamista. Myös sup-laudat ovat olleet läpi kesän kovassa käytössä. 

Kivistä ja kukista tehty sydän hiekalla

Uimaranta tarjoaa monipuolista tekemistä leiriläisille. Liikunnallisen toiminnan lisäksi siellä onnistuvat myös pienet taidehetket! Leireillä on nähty monia upeita teoksia, kun ranta on täyttynyt hienoista hiekkalinnoista ja -rakennelmista. Rannalta löytyy kaikenlaista mielenkiintoista. Innokkaat tutkijat ovat kaivaneet esiin simpukoita sekä upeita, kauniita kiviä.

Leirielämä on ajoittain hektistä. Välillä kaiken tekemisen vastapainoksi on mukava istua rannalle ja uppoutua edessä avautuvaan meren maisemaan. Vesi on rauhoittava elementti ja esimerkiksi tämän kesän Koivuhaan tähti -leirillä yksi suosikkiaktiviteeteista oli vain tulla rannalle, istua alas ja katsella edessä olevaa merta ja kaunista luontoa sekä soutavia leirikavereita. Uimarannasta avautuva maisema tyynnyttää ja antaa rauhaa omille ajatuksille leirihulinan keskellä. 

Hanna Tiilikainen
Hanna Tiilikainen

Minä olen Hanna ja toimin Koivuhaan Aikaa ilolle -leirien toisena leirivastaavana. Leirivastaavan lisäksi olen kasvatuspsykologian opiskelija ja tanssinohjaaja.  Vapaa-ajalla touhuilen oman koirani kanssa, olen mukana järjestötoiminnassa, liikun aktiivisesti ja nautin ulkoilusta. 

Leireillä lempitekemistäni ovat kaikenlainen liikunta, ulkoilu ja retket sekä lautapelien pelaaminen. Kuitenkin kaikista tärkeintä on yhdessä tekeminen ja hyvä fiilis. 

Leireiltä odotan erityisesti hyvää säätä, ihania muistoja ja paljon naurua. Toivottavasti nähdään leireillä!💚