Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Näe hyvä meissä -koordinaattori Jaana Ritola esittäytyy!

Jaana Ritola

Näe hyvä meissä -koordinaattori Jaana Ritola esittäytyy!

Näe hyvä meissä -koordinaattorina on maaliskuun alkupuolella aloittanut Jaana Ritola.

Jaana Ritola

Olen Jaana Ritola ja olen hypännyt Näe hyvä meissä –junaan. Ensisijainen työpisteeni sijaitsee Parasta Lapsille Malmin-talossa, mutta piipahdan silloin tällöin myös Hämeenlinnassa tai muualla toimialueellani Kanta-Hämeessä tai Pirkanmaalla, joko livenä tai virtuaalisesti.

Olen työskennellyt pitkään vapaaehtoisten ohjauksen parissa. Viimeisimmäksi ohjasin tukihenkilötoimintoja ja sitä ennen koordinoin paikallisyhdistystoimintaa. Olen myös itse toiminut vapaaehtoisena paikallisyhdistyksessä ja nyt olen mukana kuvataidekoulun johtokunnassa.

Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja (KK). Sen työkokemuksen ja järjestöissä tekemäni työn kautta olen kohdannut niin lapsia kuin perheitä moninaisissa elämäntilanteissa.  Irtiotto arjesta, uudet tuttavuudet ja hyvän huomaaminen itsessä sekä omassa perheessä tuovat voimia ja jaksamista. Juuri näiden vuoksi työ Näe hyvä meissä -perheleiritoiminnassa on innostavaa!