Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Kisakeskuksen perheleirien vastaava Maria esittäytyy

Maria Kananen

Kisakeskuksen perheleirien vastaava Maria esittäytyy

Maria toivottaa perheet tervetulleiksi Kisikseen viettämään aikaa yhdessä

Olen Maria 45-vuotias kahden luovuutta ja toteuttamisintoa pursuavan tytön, tokaluokkalaisen ja viskarin, kaaoksessa luovimista opetteleva äiti. Rakastan meressä, järvessä, lammessa, kaikenlaisissa altaissa pulikointia, auringon lämpöä, pehmeää hiekkaa ja kallion sileänkarheaa pintaa jalkojen alla. Kävelyretket omia ajatuksia ja ympäristön ääniä kuunnellen, iltapäiväkaffet yksin tai yhdessä ja lattialla pitkälleen pötköttely ovat arjen voimavarojani. 

Ammatiltani olen tanssitaiteilija ja valmistuin keväällä 2022 myös toimintaterapeutiksi. Toimintaterapiaopinnoissani keskityin hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukemiseen kehollisten ja luovien, taidelähtöisten menetelmien kautta. Tulevaisuuden haaveissani siintääkin taideterapeutin maisteriopinnot. 

Tällä hetkellä työskentelen luovan liikkeen ja terapeuttisen tanssin ohjaamisen sekä yhteisöllisten taideprojektien parissa. Työssäni olen tekemisissä kaikenikäisten ihmisten kanssa vauvoista senioreihin. 

Kisakeskuksen syksyn Aikaa yhdessä -perheleirien leirivastaavana tavoitteeni on tukea leireille tulevien perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia monenlaisen luovan toiminnan, hyväntuulisen liikkumisen ja rentoutumistaitojen harjoittelun kautta. 

Leirillä tavataan!