Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Kuka on vuoden vapaaehtoinen?

Eveliina Tikka

Kuka on vuoden vapaaehtoinen?

Parasta Lapsille ry:n ehdokas on Eveliina Tikka Hämeenlinnasta!

Eveliina Tikka

Eveliina on toiminut Parasta Lapsille -järjestön vapaaehtoisena leiriohjaajana vuosia. Hän on hypännyt leiribussin kyytiin lukemattomia kertoja sekä lasten että perheiden leirien ohjaajana.

Viimeisen viiden vuoden aikana Eveliina on syksyisin ja keväisin ollut tiiviisti mukana  Näe Hyvä Mussa -viikonloppuleireillä. Hän on antanut aikaansa ja osaamistaan ennalta ehkäisevää tukea tarvitseville lapsille ja perheille, ja siten vahvistanut perheiden arjessa jaksamista.

Hyvän huomaaminen lapsissa ja positiivisen pedagogiikan menetelmät ovat antaneet monia eväitä niin leiriläisten kuin ohjaajankin reppuun. Eveliina kertoo, että yhä uudelleen hänet innostaa mukaan lasten kohtaaminen, heidän ilonsa ja välittömyytensä. Eveliina kokee myös leiriohjaajatiimeissä toimimisen antavan voimaa, uusia ystäviä ja yhteisöllisyyden tunteen.

Parasta Lapsille -järjestö tarjoaa lapsille ja perheille mahdollisuuksia mielekkääseen lomaan, vapaa-aikaan ja virkistykseen. Eveliinan kaltaiset innostuneet ja sitoutuneet vapaaehtoiset leiriohjaajat ovat merkittävässä roolissa leiritoiminnan mahdollistamisessa!

Äänestä Eveliinaa vuoden vapaaehtoiseksi!