Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Lasten Päivän Säätiö jakoi jälleen tuntuvan avustuksen lastensuojelutyölle

Lasten Päivän Säätiö jakoi jälleen tuntuvan avustuksen lastensuojelutyölle

Linnanmäen Huvipuistoa ylläpitävä Lasten Päivän Säätiö on lahjoittanut 1.12.2022 järjestetyssä Linnanmäki Gaalassa 4 miljoonaa euroa kuudelle säätiöön kuuluvalle lastensuojelujärjestölleen. Olemassaolonsa aikana Linnanmäen huvipuistotoiminta on kerännyt yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle.

Lasten Päivän Säätiö on tehnyt merkittävän lahjoituksen lastensuojelutyölle. 4 miljoonan euron suuruinen avustus jaettiin 1.12.2022 Peacock-teatterissa järjestetyssä Linnanmäki Gaalassa, jossa kutsuvieraina olivat Linnanmäen tärkeitä sidosryhmiä. Avustuksen vastaanottivat Lasten Päivän Säätiön taustalla toimivat kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun KeskusliittoMannerheimin LastensuojeluliittoBarnavårdsföreningen i FinlandEnsi- ja turvakotien liittoParasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset.

– Kriisiaika on tuonut entistä vahvemmin esille järjestöjen tuen merkityksen lapsille, nuorille ja perheille. Lasten ja perheiden avuntarve kasvoi koronapandemian aikana ja samalla pandemia on haastanut järjestöjä taloudellisesti. Perustajajärjestöjen toiminnanjohtajat iloitsevat mahdollisuudesta rakentaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia Lasten Päivän Säätiön tuella. kertoo Lastensuojelun Keskusliiton toiminnanjohtaja Ulla Siimes.

Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin on kiitollinen siitä, että monen haastavan vuoden jälkeen lastensuojelutyötä pystyttiin taas tukemaan huvipuistotoiminnan kautta. 

– Olemme todella iloisia siitä, että kuluneella huvikaudella asiakkaamme ovat jälleen huvitelleet Linnanmäellä. Varojen kerääminen antaa tärkeän merkityksen myös meille kaikille Linnanmäen hupimestareille ja tekemällemme työlle, ja olemmekin äärettömän iloisia siitä, että olemme voineet tehdä yhdessä huvittelemalla hyvää lastensuojelulle tänäkin vuonna, iloitsee Adlivankin.

Lisätiedot:

Ulla Siimes, Lastensuojelun Keskusliitto

Pia Adlivankin, toimitusjohtaja, Linnanmäki