Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Rekry: koordinaattori Näe hyvä mussa -toimintaan

Rekry: koordinaattori Näe hyvä mussa -toimintaan

Tule kanssamme näkemään hyvä jokaisessa lapsessa. Tehdään yhdessä ennaltaehkäisevää työtä perheiden hyväksi!

Hyvään keskittyvällä ja kannustavalla otteella luomme turvallista vuorovaikutusta ja myönteistä kasvua.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän positiiviseen pedagogiikkaan perustuvien lasten ja perheiden leiritoimintojen koordinaattorina. 

Vastuualueenasi on Näe hyvä mussa -leirikokonaisuudet. Toiminta on suunnattu perheille, jotka ovat kriisiytymisuhan alla. Toiminta on ennaltaehkäisevää lastensuojelua, varhaista vaikuttamista ja sillä on todettu huomattavia myönteisiä vaikutuksia perheiden hyvinvointiin. Tutustu toimintaan: www.näehyvämussa.fi

Tehtävässäsi rakennat ja ylläpidät yhteistyöverkostoja, markkinoit leirejä ja valitset leiriläiset. Rekrytoit, perehdytät ja johdat leirijohtajia ja leiripedagogeja. Koulutat myös vapaaehtoisia leiriohjaajia. Toiminnan vaikutusten mittaaminen ja toimintojen kehittäminen on olennainen osa työtäsi.  

Onnistumistasi työssä tukee 

  • kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta 
  • soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen osaaminen 
  • Office-järjestelmien perusosaaminen ja raportointitaidot. 

Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja että sinulla on vahva kehittämisen vire sekä johtamiskokemusta. Tarjoamme sinulle työyhteisön tuen ja Parasta Lapsille -järjestön hyvät henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Työkavereinasi sinulla on Parasta Lapsille -järjestön tiimi sekä vaihtuvat kausityöntekijät. Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti Hämeenlinnassa tai etänä. Työ kohdentuu Kanta-Hämeeseen ja Pirkanmaalle.

Odotamme hakemustasi 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.1.2023 osoitteeseen [email protected] ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sari Nikula puh. 050 469 0419, soittoajat ovat 3.1. klo 9–10 ja 16–17.  

Avainsanat

Aikaa ilolle Aikaa yhdessä helsinki Hyvin sanottu kanta-häme kesäleiri Koivuhaka koulutus lapset lapsi lasten leiri leikki Leiri leiriohjaaja leiriohjelma leirivastaava Luonto Läsnäolo maahan muuttaneet perheet monikulttuurisuus Näe hyvä meissä omakamu oulu perhe perheet Perheleiri peruskoulutus pirkanmaa pääkaupunkiseutu rekry riihimäki sano ääneen Sukkela tampere Ulkoilu Vahvuudet Vanhemmuus vapaaehtoistyö Vertaistuki viikonloppuleiri Vikkelä yhden vanhemman perheet yhteishenki yhteisöllisyys ystävyys