Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Leirivastaava Mari Vuoritie saa leirin soimaan!

Mari Vuoritie

Leirivastaava Mari Vuoritie saa leirin soimaan!

Oulussa 9–12-vuotiaiden viikonloppuleireillä tehdään musahommia!

Tervehdys!

Olen Mari Vuoritie ja toimin ohjaajana kevään 2023 Aikaa ilolle -viikonloppuleireillä Oulussa. 

Kerronpa alkuun hiukan itsestäni. Olen 46-vuotias nainen ja ikuinen luonnonlapsi. Rakastan kulkea luonnon helmoissa sekä aistia, ihmetellä kaikkea mitä siellä tapahtuu. Luonto yllättää ja tarjoaa meille aina jotain uutta ihmeteltävää.  Joka päivä taivaanranta näyttää hieman eriltä, voi kuulla erilaisia luonnon ääniä, haistaa tuoksuja, nähdä erilaisia elollisia otuksia, kokea luonnonrauhaa ja hiljaisuutta.  

Toinen minulle hyvin rakas asia on musiikki.

Tykkään kovasti laulaa ja soittaa pianoa, kuunnella musiikkia ja tanssia sen tahtiin. Laulujen tekeminen on lempipuuhaani ja minusta on hauskaa keksiä laulujen sanoja ja niille säveliä. Pidän siitä, kuinka musiikin kautta voi ilmaista itseään ja antaa mielikuvituksen lentää. Yhdessä soittaminen, laulaminen ja luominen on minusta erityisen mukavaa.  

Tästäpä pääsemmekin tuleviin leireihin ja mitä onkaan luvassa! Ihan taatusti tulemme leikkimään yhdessä ja tekemään kaikkea kivaa. Aluksi tietysti tutustutaan ja ihmetellään. Keitä olemme ja millaisia lempipuuhia ja kiinnostuksen kohteita meillä on?

Minusta on tärkeää kuulla lasten toiveita ja tuoda niitä mukaan toimintaan

Minun lisäkseni leirillä tulee olemaan muita ohjaajia, ja hekin tuovat mukaan omia ideoitaan ja ehdotuksiaan. Leirin luomisessa jokaisella on arvokas asema.  

Koska ainakin yksi leirinvetäjistä on tällainen musaintoilija, musiikki tulee olemaan vahvasti mukana leireillä. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi omien laulujen keksiminen, soittimien rakentelu tai äänimaisemien luominen? Entä musiikkiliikunta ja -leikit, musiikilliset rentoutushetket ja yhteislaulut? Tätä kaikkea tulee varmasti olemaan tarjolla ja lisäksi mitä musiikillista tekemistä yhdessä keksimmekään.  

Tulemme myös ulkoilemaan ja nauttimaan ympäröivästä luonnosta: tutkimme, aistimme, leikimme, keräämme askartelumateriaaleja, istumme nuotiotulilla.  

Kaiken tämän touhuamisen ja aktiivisuuden vastapainoksi leirillä rentoudutaan ja palaudutaan, saunotaan, syödään ja nukutaan hyvin.   

Tärkeää on myös yhteisesti sovitut pelisäännöt, jotta meillä on turvallista. Kohtelemme toisiamme hyvin ja arvostavasti.  

Minun toiveeni on, että jokainen leirille osallistuva saa kokea olonsa tärkeäksi ja kuulluksi, tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia kavereita. Yhdessä saamme luotua kivan ja ikimuistoisen leirielämyksen! 

Mukaan leirille Marin kanssa?

Aikaa ilolle viikonloput 9–12-vuotiaille vietetään Leirikeskus Koivuhaassa

  • 31.3.–2.4.
  • 12.–14.5.

Hinta: 50 €. Hinta sisältää kahden viikonloppuleirin täyshoidon, ohjelman, kuljetukset Oulusta sekä tapaturmavakuutuksen viikonloppuleirien ajaksi. 
Hae lapsellesi leiripaikka: Täytä hakemus