Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > REKRY: Järjestöpäällikkö

Lapset pihakeinussa ohjaajan kanssa

REKRY: Järjestöpäällikkö

Sykkiikö sydämesi lasten hyvinvoinnille? Oletko innostava ihmisten johtaja ja toiminnan kehittäjä? 

Etsimme nyt Parasta Lapsille ry:lle toimeen tarttuvaa ja innovatiivista 

järjestöpäällikköä

joka omaa kehittävää ja innostavaa johtamisotetta, sujuvia viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä halua ottaa vastuuta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen avainroolin lastensuojelualalla aktiivisesti toimivassa kansalaisjärjestössämme. Järjestöpäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä toiminnanjohtajan kanssa toimintamme sisällön suunnittelun ja organisoinnin parissa. Vastaat vapaaehtoistoiminnasta kokonaisuutena ja luot edellytyksiä paikallisen toiminnan vahvistumiselle. Tehtäviisi sisältyy myös hanketoiminta, avustusten haku ja varainhankinta. Järjestöpäällikkönä toimit vakituisten osaajiemme lähiesihenkilönä. 

Toivomme, että sinulla on kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja vahvistat järjestöämme hanke- ja projektiosaamisellasi. Esiintyminen ja viestintä esimerkiksi somekanavissa on sinulle luontevaa. Olet vuorovaikutteinen ja ihmisiä kuunteleva. Arvostamme kokemusta kolmannen sektorin toiminnasta, rahoituksesta sekä tutkimustiedon hyödyntämisestä uusien ratkaisujen löytämiseksi. Soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen taito ovat edellytyksiä tehtävään. Rooliin sisältyy jonkin verran matkustamista. Asuinpaikkasi voi olla Uusimaa–Pirkanmaa-akselilla. 

Parasta Lapsille ry on laajentunut viime vuosina merkittävästi ja tarjoamme nykyisin leiritoimintaa ympäri vuoden. Kehittäminen jatkuu vahvana ja järjestöpäällikkönä pääset omalla työlläsi vaikuttamaan toiminnan kehittymiseen. Leiritoiminnassamme on mukana noin 40 kausityöntekijää ja 250–300 vapaaehtoista. Työlläsi heidän kanssaan mahdollistat, että yhä useampi lapsi, nuori ja perhe pääsee nauttimaan yhdessäolosta mukavan ja antoisan leiritoiminnan merkeissä. 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Henkilöstöetuina tarjoamme lounas- ja virikesetelit sekä kattavan työterveyshuollon. Käytössämme on hybridityön malli, joten voit organisoida työtäsi joustavasti. Paikkasi odottaa innostavassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä!  

Lisätiedot: 

Parasta Lapsille ry:n toiminnanjohtaja Sari Nikula vastaa mielellään kysymyksiisi 1.6. klo 15–16 ja 5.6. klo 9–11 puh. 050 469 0419. 

Lisätietoja saat myös Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Heidi Tuomikorvelta puh. 043 824 3261. 

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveesi sekä lyhyen videotervehdyksen 11.6.2023 mennessä osoitteessa https://personnel.eezy.fi/avoimet-tyopaikat/.

Toivomme kuulevamme sinusta pian!