Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Parasta Lapsille ry ja SOS-Lapsikylä ovat mukana Ylen Hyvin sanottu -festivaalilla!

Hyvin sanottu -logo

Parasta Lapsille ry ja SOS-Lapsikylä ovat mukana Ylen Hyvin sanottu -festivaalilla!

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali järjestetään toista kertaa Verkatehtaalla Hämeenlinnassa perjantaista lauantaihin 29.–30.9.2023. Parasta Lapsille ry on mukana Hyvin sanottu -hankkeessa, koska haluamme omalta osaltamme edistää rakentavaa keskustelukulttuuria.

SOS-Lapsikylän ja Parasta Lapsille ry:n pop up -keskustelu ”Kiitos, kun kuuntelit!” – Lasten näkemykset kiusaamisen ehkäisyyn ja tilanteiden ratkomiseen järjestetään lauantaina 30.9. klo 17–18.30.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali on tapahtuma, jossa kaikki halukkaat voivat osallistua keskusteluun. Osallistua voi myös katselemalla ja kuuntelemalla. Tapahtuman tarkoitus on lisätä rohkeutta osallistua keskusteluihin, syventää ymmärrystä toisistamme ja vahvistaa kokemusta siitä, että kaikkien äänellä on merkitys. Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Yle, Hämeenlinnan kaupunki ja Erätauko-säätiö.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy. Tutustu ohjelmaan