Blogi

Etusivu > Blogi > Liikunta osana perheleirejä

Mankka penkillä

Liikunta osana perheleirejä

Aamuzumba tuo porukan yhteen

Tänä kesänä Pukkilan perheleirien ohjelmaan on kuulunut kaiken ulkoilun ja pelailun lisäksi myös ohjattu liikunta. Kesäkuun leireillä Zumba-tunnit saivat paljon kiitosta ja leiriläisten toiveista yhteiset tanssihetket otettiin päivittäiseen ohjelmaan. Zumba on helppo tanssillinen tunti, joka koostuu useista eri tanssityyleistä ja musiikkina soi suurimmaksi osaksi latinalaisrytmit.

Tärkeintä on nauttia musiikista ja hauskanpidosta yhdessä!

Näihin tanssihetkiin on helppo osallistua matalalla kynnyksellä, sillä jokainen pystyy liikkumaan omalle kunnolleen sopivalla tasolla.

Leiriviikon aikana moni perhe kertoi liikkuneensa ja ulkoilleensa paljon enemmän kuin arjessa. Leirillä ollaan lomalla ja aikaa on enemmän. Perheiden yhteistä tekemistä on ilo seurata ja liikunnanohjaajana on ollut hienoa päästä mahdollistamaan myös uusia liikuntakokemuksia. Pukkilassa Zumba -tunneille ovat osallistuneet isät, äidit, ohjaajat ja lapset taaperoista nuoriin. Tunnelma on ollut innostunut ja kannustava, musiikki on varmasti raikunut vastarannalle saakka ja tanssiaskelia on harjoiteltu myös tuntien ulkopuolella.

Inka Pakkanen
Inka Pakkanen

Hei kaikki! Kesäkuu on vihdoin täällä ja se tarkoittaa myös leirikesän alkua. Täällä kirjoittelee Inka, Pukkilan perheleirien vastuuohjaaja. Olen ollut useilla leireillä mukana, mutta tämä tulee olemaan ensimmäinen kesäni Pukkilassa. Kävin keväällä katsastamassa leirikeskuksen todetakseni, että kesästä tulee varmasti mahtava. 🤩 

💛 Odotan kaikkien leiriläisten ja ohjaajien tapaamista.
⭐️ Odotan hauskoja hetkiä leikkien ja pelien parissa (joku saa opettaa ensikertalaisille kuuluisan Pukkilan tähden säännöt! 🤩). 
☀️ Odotan rantasaunan lämmittämistä. Katsotaan missä vaiheessa kesää tämä vilukissa uskaltaa kastaa talviturkkinsa. 😄
🥞 Odotan lettujen paistoa kodalla. Kesän must juttu!

💃Jos leiriläisistä löytyy innokkaita liikkujia, liikunnanohjaajana ohjaan enemmän kuin mielelläni aamujumpat tai vaikka tanssitunnin.

Onneksi ei tarvitse enää kauaa odotella, koska maanantaina startataan kesän eka perheleiri. Ihanaa alkanutta kesää jokaiselle ja tapaamisiin! 💛