Järjestöuutiset

Etusivu > Järjestöuutiset > Hilperin leiri 6–10-vuotiaille lapsille 5.–30.6.2023

Kaksi poikaa juhlatamineissa leikkiauton kyydissä. Kesä 23 päiväleiri Hilperissä

Hilperin leiri 6–10-vuotiaille lapsille 5.–30.6.2023

Parasta Lapsille Pietarsaaren yhdistys ry on järjestänyt leirejä Pietarsaaressa lapsille vuodesta 1983 alkaen. Yhdistyksellämme on siis juhlavuosi, olemme järjestäneet leirejä jo 40 vuotta.

3 tyttöä ja kakku
Leikkivarjon alla

Säät vaihtelivat kesäkuussa auringon paahteesta vesisateisiin, mutta iloa ja touhua riitti lapsille joka leiripäivälle. On vietetty festareita, olympialaisia, häitä. Leikitty kymmentä tikkua ja pelattu Afrikan tähteä. On ollut lelupäivää, leffapäivää, askartelupäivää ja kalassakin on käyty Taunon kanssa. Sateenkaarivarjon alla rentouduttu ja mölkkyä pelattu.

Skorpanin jäätelöauto tarjosi lapsille jäätelöt. Pohjanmaan vesi- ja ympäristö ry järjesti leiriläisille hyönteishotellien valmistuskurssin sekä rasteja, joilla opeteltiin tunnistamaan vedestä hyönteisiä. Samalla tehtiin myös fosfori- ja typpimittauksia vesinäytteistä. Pohjanmaan vesi- ja ympäristö ry järjesti myös kasvibingoa, akvaariotaideteosta ja kasvitaidetta.

Leiriohjelmaa

Frozen-pomppulinna oli Hilperin takapihan kentällä festaripäivänä.
Hellepäivinä sadettaja oli suosiossa. Sateella keksittiin sisätiloissa ohjelmaa. Parasta Lapsille ry:n oranssivalkoinen lippu nousi salkoon aamuisin.

Seija Dahlman toimi emäntänä ja taikoi maukkaan aamupalan, lounaan ja välipalan päivittäin. Ulkona ruokailtiin aina, kun se oli mahdollista. Vastaavana ohjaajana toimi Sara. Muita ohjaajia olivat Miska, Akseli ja Jenny. Leirivaarina Tauno. Tuhannet kiitokset kaikille, jotka mahdollistivat leirin toteutumisen tänäkin vuonna.

Hilperin leiriohjaajat

Toivottavasti leiri toteutuu myös ensi kesänä.