Leirijohtaja lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Etusivu > Tutustu järjestöömme > Avoimet työpaikat > Leirijohtaja lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Leirijohtaja
Tule näkemään hyvä lapsessa!  

Olisitko sinä etsimämme leirijohtaja leiritoimintaan kevätkaudeksi 2024? 

Rakennamme lapsille positiivisen pedagogiikan keinoin leiriryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. Toiminnassa tuetaan lapsen vuorovaikutus- ja itsemyötätunnon taitoja sekä myönteisen minäkuvan vahvistumista. 

Osallistujat ovat alakouluikäisiä, pääosin 9–13-vuotiaita lapsia. Leiriryhmässä on noin 25 lasta ja sama ryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna kevään aikana.  

Haemme nyt leirijohtajaa Riihimäen leiriryhmälle. 

Näe hyvä mussa -toiminnan kokonaisuuteen leirijohtajalla sisältyy:     

 • leiriviikonloppujen suunnittelu-, purku- ja arviointitapaamiset itsenäisesti, työparin ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa 
 • lapsihavainnointi 
 • viestintä ja raportointi 
 • 5 leiriviikonloppua kevään aikana: 19.–21.1., 16.–18.2., 15.–17.3., 12.–14.4., 10.–12.5.  
 • Perehdytys, johon sisältyy myös tiimiviikonloppu 12.–14.1.  

Leirit pidetään Hauhon lomakeskuksessa, Hämeenlinnassa, jonne on yhteiskuljetus Riihimäeltä. Leiriviikonloppujen lisäksi osallistut tiimiviikonloppuun yhdessä toisten Näe hyvä mussa -johtajien ja pedagogien sekä vapaaehtoisten kanssa. Leirien ulkopuolella tehtävä työ on etätyötä.  

Näe hyvä mussa -leirijohtajana vastaat leirikauden kokonaisuudesta. Suunnittelet ryhmän toimintaa, lisäksi asetat, toteutat ja arvioit tavoitteita yhdessä leiripedagogin ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa. Johdat leiritiimiä, tuet vapaaehtoisia ohjaajia tehtävässään ja tarvittaessa ohjaat opiskelijoita harjoittelussa. Teet yhteistyötä toimintaan osallistuvien lasten perheiden kanssa koko kauden ajan. Vastaat leiriryhmään liittyvästä raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös viestintää. Työparinasi toimii leiripedagogi.  

Tehtävässä onnistumista tukee: 

 • kasvatus-, ohjaus-, nuoriso-, sosiaali-, taide- tai liikunta-alan tutkinto 
 • pedagoginen osaaminen 
 • kokemus lasten kanssa toimimisesta ja lapsen yksilöllisestä tukemisesta 
 • ryhmänohjauskokemus, ryhmäprosesseihin liittyvä osaaminen 
 • Leirikokemus 
 • johtamiskokemus  

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat organisoida ja tehdä yhteistyötä. Tulet toimeen myös sähköisten järjestelmien, kuten Teamsin ja Office 365:n kanssa. Leirille lähdön edellytyksenä on käyty ensiapukurssi ja alkusammutuskurssi (AS1) tai sitoutuminen niiden omakustanteiseen suorittamiseen.  

Tarjoamme sinulle  

Saat merkityksellisen, lasten ja perheiden hyvinvointia lisäävän työtehtävän sekä itsenäisen työnkuvan, jossa voit hyödyntää vahvuuksiasi. 

Tehtävään sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Leirijohtajan vaativuusryhmä on 4. Palkkaus on kokonaispalkkana, alkaen 3 575 €. 

Perehdytys tehtävään alkaa jo joulukuussa etäyhteyksin pe 15.12. tai ti 19.12. 

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Työsuhteen kesto on noin 6 kuukautta. Työ voi mahdollisesti jatkua syksyn 2024 toimintakaudella. Tukenasi ovat Parasta Lapsille -keskustoimiston työntekijät sekä kollegasi toisissa leirikeskuksissa.  

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).  

Työsuhde on ehdollinen ja edellyttää rahoittajan lopullista myönteistä avustuspäätöstä.  

Odotamme hakemustasi

Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry@parastalapsille.fi. Haastattelut pidetään etäyhteyksin ensisijaisesti to 30.11. ja ma 4.12. Haastatteluihin voidaan kutsua jo hakuaikana. Lisätietoja antaa lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori Terhi Ljungkvist, 050 430 6664/ terhi.ljungkvist@parastalapsille.fi  

Tutustu toimintaan: www.näehyvämussa.fi   
 
Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille.