Leirijohtaja lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Etusivu > Tutustu järjestöömme > Avoimet työpaikat > Leirijohtaja lasten Näe hyvä mussa -viikonloppuihin

Leirijohtaja
Tule näkemään hyvä lapsessa!  

Olisitko sinä etsimämme lapsimyönteinen Näe hyvä mussa -toiminnan leirijohtaja syyskaudeksi 2024?
Rakennamme lapsille leiriryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. Sovellamme toimintaan positiivista pedagogiikkaa. Toiminnassa tuetaan lapsen vuorovaikutus- ja ryhmässä toimimisen taitoja sekä myönteisen minäkuvan vahvistumista.

Osallistujat ovat alakouluikäisiä lapsia, pääkohderyhmä on 9–13-vuotiaat. Leiriryhmässä on noin 25 lasta ja sama ryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna syksyn aikana.

Haemme nyt leirijohtajaa Hämeenlinnan leiriryhmälle

Näe hyvä mussa -toiminnan kokonaisuuteen leirijohtajalla sisältyy:   

 • leiriviikonloppujen suunnittelu ja valmistelu itsenäisesti, työparin ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa
 • leirien ohjaaminen
 • leirien purkutapaamiset ja tiimit
 • yhteistyö lasten huoltajien kanssa
 • lapsihavainnointi
 • viestintä ja raportointi
 • tiimiviikonloppu 9.–11.8.
 • 5 leiriviikonloppua syksyn aikana: 16.–18.8., 13.–15.9., 11.–13.10., 8.–10.11. ja 6.–8.12.

Leirit vietetään lomakeskus Pukkilassa Virroilla, jonne on yhteiskuljetus Hämeenlinnasta. Leiriviikonloppujen lisäksi osallistut tiimiviikonloppuun yhdessä toisten Näe hyvä mussa -pedagogien ja -johtajien sekä vapaaehtoisten kanssa. Leirien ulkopuolella tehtävä työ on etätyötä. Perehdytys tehtävään alkaa kesäkuussa.

Leirijohtajana vastaat Hämeenlinnan Näe hyvä mussa -ryhmän leirikauden kokonaisuudesta. Käytössäsi on Näe hyvä -menetelmäopas. Suunnittelet leirien toimintaa yhdessä leiripedagogin ja vapaaehtoisten ohjaajien kanssa sekä raportoit ja arvioit toiminnan onnistumista. Johdat leiritiimiä, tuet vapaaehtoisia ohjaajia tehtävässään ja tarvittaessa ohjaat opiskelijoita harjoittelussa. Teet yhteistyötä toimintaan osallistuvien lasten perheiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös viestintää. Työparinasi toimii leiripedagogi.

Tehtävässä onnistumista tukee

 • kasvatus-, ohjaus-, nuoriso-, sosiaali-, taide- tai liikunta-alan tutkinto
 • ryhmänohjauskokemus, ryhmädynamiikkaan liittyvä osaaminen sekä kokemus lapsen yksilöllisestä tukemisesta ryhmässä
 • leirikokemus
 • osallistava johtamiskokemus
 • kyky pitää lankoja käsissä ja hahmottaa kokonaisuuksia.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat organisoida ja tehdä yhteistyötä. Tulet toimeen sähköisten järjestelmien, kuten Teamsin kanssa. Leirille lähdön edellytyksenä on käyty ensiapukurssi ja alkusammutuskurssi (AS1) tai sitoutuminen niiden omakustanteiseen suorittamiseen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, lasten ja perheiden hyvinvointia lisäävän työtehtävän sekä itsenäisen työnkuvan, jossa voit hyödyntää vahvuuksiasi.

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen. Työsuhteen kesto on noin 6 kuukautta. Työ voi mahdollisesti jatkua kevään 2025 toimintakaudella. Tukenasi ovat Parasta Lapsille -keskustoimiston työntekijät sekä kollegasi toisissa leirikeskuksissa.

Tehtävään sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Leirijohtajan vaativuusryhmä on 4. Palkkaus on kokonaispalkkana, alkaen 4 108 €.

Ennen työsuhteen alkua hakijan on esitettävä rikostaustaiote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).

Odotamme hakemustasi

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 12.5. Haastattelut pidetään etäyhteyksin ti 21.5. ja to 23.5. Haastatteluihin voidaan kutsua jo hakuaikana. Lisätietoja: Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori Terhi Ljungkvist, 050 430 6664 / [email protected]

Tutustu toimintaan: www.näehyvämussa.fi

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Vahvistamme lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille ja lapsiperheille.