Leirikoulu

Etusivu > Leirit > Leirikoulu

Melontaa leirikoulussa

Leirikoulu Lomakeskus Pukkilassa voi olla luokan yhteinen seikkailu. Se parantaa yhteishenkeä ja lisää ryhmään kuulumisen tunnetta. Suunnittelemme aktiviteetit siten, että ne tukevat yksilön kasvua, ei keskinäistä kilpailua. Leirikoulussa eletyt ja koetut asiat kantavat hedelmää pitkään koulutyössä.

Suunnittelemme leirikouluryhmälle räätälöityjä ohjelmapaketteja, jotka painottuvat luonnossa liikkumiseen ja erätaitojen opetteluun. Olemme järjestäneet leirikouluja noin 35 vuoden ajan.

Yhteishenkeä ja seikkailua

Leirikoulu voi olla luokan yhteinen seikkailu. Se parantaa yhteishenkeä ja lisää ryhmään kuulumisen tunnetta. Suunnittelemme aktiviteetit siten, että ne tukevat yksilön kasvua, ei keskinäistä kilpailua. Leirikoulussa eletyt ja koetut asiat kantavat hedelmää pitkään koulutyössä.

Aktiviteetit räätälöidään toiveiden mukaan

Kevät-, syys- tai talvikaudella leirikouluun voi sisältyä esimerkiksi vaellusta, melontaa, jyrkänteeltä laskeutumista, jousiammuntaa, kullanhuuhdontaa, pulmarata, sup-lautailua, luontokoulutehtäviä, erilaisia pelejä sekä perinneleikkejä.

Talvikautena tarjolla on erilaisia talviurheilulajeja, kuten lumikenkäkävelyä, pulkalla laskua ja lumijalkapalloa. Talvisessa luonnossa on paljon tutkittavaa.

Tule meille leirikouluun – tuet lastensuojelujärjestöä!

Lomakeskus Pukkilan omistaa lastensuojelujärjestö Parasta Lapsille ry.
Leirikoulun ohjelma- hinnasto- ja varaustiedot näet Lomakeskus Pukkilan omilla sivuilla:

Yhteystiedot:
Lomakeskus Pukkila
puh. 0400 385 209
pukkila(a)parastalapsille.fi