Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aikaa ilolle -viikonloppuleirit 7–10-vuotiaille lapsille | Oulu

30.8.3.11.

90 €
Iloinen poika Aikaa ilolle -leirillä

Aikaa ilolle -viikonloppuleiri on täynnä leikkiä, liikkumista, ulkoilua ja muuta hauskaa puuhaa kivojen kavereiden kanssa.

Leiriviikonloput:

  • 30.8–1.9.
  • 20.–22.9.
  • 11.–13.10.
  • 1.–3.11.

Leirit vietetään Leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla ja sinne on kuljetus Oulusta.

Hinta: 90 €. Hinta sisältää kaikkien neljän viikonloppuleirin täyshoidon, ohjelman, kuljetukset sekä tapaturmavakuutuksen viikonloppuleirien ajaksi.

Hae leirille

Oli kiva käydä saunassa, paistaa makkaraa, olla hippaa ja leikkiä kavereiden kanssa.

Yksinhuoltajana sain hetken hengähdystauon, ja tiesin samalla että lapsellani on mukavaa ja että hän on hyvissä käsissä.

Samalla kun viikonloput tuovat lapselle mielekästä tekemistä, ne tarjoavat vanhemmalle aikaa hetken huilata ja keskittyä omiin asioihin. Ruuhkavuosina omaa jaksamista kannattaa vaalia!

Sama lapsiryhmä kokoontuu leirikeskukseen kaikkina viikonloppuina. Yhdessä tekemällä tutustutaan ja saadaan uusia kavereita. Viikonloppuleireillä ohjaajina ovat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirivastaavan kanssa. Lasten ja ohjaajien tutustumishetken jälkeen on kiva lähteä viikonloppuleireille!

Ryhmään voivat hakea 7–10-vuotiaat lapset, jotka osaavat toimia ryhmässä (25 lasta) ja suoriutuvat itsenäisesti arjen perusasioista leiriympäristössä. Leirillä nukutaan 3–4 hengen huoneissa.

Toiminta järjestetään STEA:n tuella ja osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Parasta Lapsille ry:n  toimistoon!

 

Tapahtumapaikka

Leirikeskus Koivuhaka
Koivuhaantie 14
Oulu, 90860 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Parasta Lapsille ry
Sähköposti
info@parastalapsille.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto