Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäleiri perheille 24.–29.6.2024 | Pääkaupunkiseutu

24.6.klo 12:0029.6.klo 12:00

20 € - 100 €
Isä ja tytär kesäleirillä ulkona maalamassa kiviä

Ota tauko arjesta, vietä kiireetön ja huoleton viikko. Perheleiri antaa aikaa olla yhdessä. Virkisty toisten perheiden seurasta ja mukavasta ohjelmasta!

Varsinainen haku leirille päättyy 31.3., jonka jälkeen tehdään leiriläisvalinnat. Leirille voi hakea leirin alkamiseen asti.

Perheleirin hinnat:

Aikuinen 100 €
Lapsi 6–16 vuotta 50 €
Lapsi 2–5 vuotta 20 €

Hae leirille

Hinnat sisältävät täysihoidon, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Hintaan sisältyy myös yhteiskuljetus Helsingin rautatieasemalta Solvallan urheiluopistoon. Leirille tulevat maksavat oman matkansa kotoa Helsinkiin.

Vietä aktiivinen ja leppoisa lomaviikko

Leireillä pelataan ja leikitään ulkona, askarrellaan, uidaan, saunotaan, tutustutaan uusiin ihmisiin. Ollaan yhdessä ja nautitaan kesästä.

Perheleiri sisältää paljon valmista ohjelmaa, josta huolehtivat Parasta Lapsille -järjestön vapaaehtoiset ohjaajat ja leirin johtaja. Perheleirillä vanhemmat huolehtivat omista lapsistaan. Ohjaajat eivät ole lastenhoitajia, vaan he vastaavat leiripäivien ohjelmasta.

Leirillä oli mukavaa yhteiset järjestetyt leikit, pelit yms. toiminta. Uinti ja sauna. Samoin luonto ja valmis ruoka. Sai keskittyä yhdessä olemiseen ja tekemiseen lasten kanssa, kun ei tarvinnut jokapäiväisiä arkirutiineja miettiä.

Ruokailu perheleirillä

Leirillä perheesi nauttii valmiista ja maukkaasta ruoasta viisi kertaa päivässä. Jos jollakin  perheesi jäsenellä on erityisruokavalio, ilmoita siitä hakemuksessa, jotta se voidaan ottaa huomioon. Leirillä ei ole mahdollisuutta säilyttää tai valmistaa omia ruokia.

Lomakeskuksissa ei ole kauppaa tai kioskia.

Hyvä tietää

  • Leirillä ollaan paljon ulkona säästä riippumatta, joten varaa lämmintä ja sateenkestävää vaatetta mukaan.
  • Lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi tuoda leirikeskuksiin.

Tapahtumapaikka

Solvallan urheiluopisto
Nuuksiontie 82
Espoo, 02820 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Parasta Lapsille ry
Sähköposti
info@parastalapsille.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto