Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäleiri perheille 1.–6.7.2024 Lomakeskus Pukkila | Tampere

1.7.klo 12:306.7.klo 11:30

20 € - 100 €
Perheleiriläisiä Lomakeskus Pukkilan nurmella

Ota tauko arjesta ja vietä kiireetön viikko yhdessä perheesi kanssa. Perheleiri antaa aikaa olla yhdessä. Virkisty toisten perheiden seurasta ja mukavasta ohjelmasta luonnon äärellä!

Varsinainen haku leirille päättyy 31.3., jonka jälkeen tehdään leiriläisvalinnat. Leirille voi hakea leirin alkamiseen asti.

Perheleirin hinnat:

Aikuinen 100 €
Lapsi 6–16 vuotta 50 €
Lapsi 2–5 vuotta 20 €

Hae leirille

Hinnat sisältävät täysihoidon, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Hintaan sisältyy myös yhteiskuljetus Tampereen rautatieasemalta Lomakeskus Pukkilaan. Leirille tulevat maksavat oman matkansa kotoa Tampereelle ja takaisin kotiin.

Vietä aktiivinen ja leppoisa lomaviikko

Leireillä pelataan ja leikitään ulkona, askarrellaan, uidaan, saunotaan, tutustutaan uusiin ihmisiin. Ollaan yhdessä ja nautitaan kesästä. Lomakeskus Pukkila tarjoaa hyvät tilat leiripäivien viettämiseen sekä ulkona että sisällä.

Perheleirillä on yhteistä ohjelmaa, josta huolehtivat Parasta Lapsille -järjestön vapaaehtoiset ohjaajat ja leirin johtaja. Perheleirillä vanhemmat huolehtivat omista lapsistaan. Ohjaajat eivät ole lastenhoitajia, vaan he vastaavat leiripäivien ohjelmasta.

”Ohjelmia oli sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän, silti ehti kaikki juttuja puuhata. Ihana päästä valmiiseen pöytään syömään. Paikkana todella kiva myös, monenlaista voi tehdä täällä.”

Kuka voi hakea?

Perheet, joissa lapset ovat 0–16-vuotiaita.

Perheleirille hakee perheitä ympäri Suomea. Perheleirit ovat kohtaamisen paikkoja, joissa erilaisilla perheillä on mahdollisuus tutustua toisiinsa. Parasta Lapsille -järjestön perheleireillä on ihmisiä erilaisista kulttuuri- ja kielitaustoista: on Suomessa aina asuneita, maahan muuttaneita sekä kahden kulttuurin perheitä. Kaikille perheleireille ovat tervetulleita myös yhden aikuisen perheet.

Ruokailu perheleirillä

Leirillä perheesi nauttii valmiista ja maukkaasta ruoasta viisi kertaa päivässä. Jos jollakin  perheesi jäsenellä on erityisruokavalio, ilmoita siitä hakemuksessa, jotta se voidaan ottaa huomioon. Leirillä ei ole mahdollisuutta säilyttää tai valmistaa omia ruokia.

Lomakeskuksissa ei ole kauppaa tai kioskia.

Hyvä tietää

  • Lomakeskus sijaitsee järven rannalla luonnon keskellä.
  • Leirillä ollaan paljon ulkona säästä riippumatta, joten varaa lämmintä ja sateenkestävää vaatetta mukaan.
  • Lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi tuoda leirikeskuksiin.

Tapahtumapaikka

Lomakeskus Pukkila
Pouruntie 1242
Virrat, 34870 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Parasta Lapsille ry
Sähköposti
info@parastalapsille.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto