Vastuuvapauslauseke

Etusivu > Vastuuvapauslauseke

Parasta Lapsille ry on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: sari.nikula@parastalapsille.fi.

Emme ole vastuussa menetyksistä, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai epätäydellisyydestä, emmekä menetyksistä, jotka johtuvat Internetin kautta tapahtuvan tiedon levittämisen aiheuttamista ongelmista, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Parasta Lapsille ry ei ota vastuuta mistään menetyksistä, jotka aiheutuvat Parasta Lapsille ry:n tämän verkkosivuston kautta tai sen puolesta toimittamien tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä.

Parasta Lapsille ry tekee kaikkensa suojellakseen järjestelmiään kaikenlaiselta laittomalta käytöltä. Parasta Lapsille ry toteuttaa tätä varten asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet ottaen huomioon muun muassa tekniikan tason. Se ei kuitenkaan ole vastuussa mistään suorista ja/tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat verkkosivuston käyttäjälle ja jotka johtuvat sen järjestelmien laittomasta käytöstä kolmannen osapuolen toimesta.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Parasta Lapsille ry:lle.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Parasta Lapsille ry:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.