Leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla järjestetään jälleen kesäleirejä 6–15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Parasta Lapsille -leirillä lapsi voi viettää kesälomaviikon kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Leiriä ohjaavat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirijohtajan kanssa. Iloisen ja huolettoman leiriviikon aikana lapset saavat ohjaajilta huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Leirit ovat täynnä toimintaa, mutta mukaan mahtuu myös rauhallista yhdessäoloa.

Leiriajankohdat

Koivuhaassa leireillään koko kesä: järjestämme yhteensä yhdeksän lasten ja nuorten leiriä.

3.–7.6. Puuhaleiri 7–9-vuotiaat (4 vrk) Leirihakemus tulossa!
9.–14.6. Saduntaikaa 7–9-vuotiaat Leirihakemus tulossa!
15.–20.6. Taikametsä 8–10-vuotiaat Leirihakemus tulossa!
24.–29.6. Kesäriemua 8–12-vuotiaat Leirihakemus tulossa!  (Etusijalla kainuulaiset lapset, mutta Oulun seudultakin voi hakea!) Leirille kuljetus Kajaanista (25 €) ja Oulusta (15 €). 
1.–6.7. Tarua ja todellisuutta 11–13-vuotiaat Leirihakemus tulossa!
8.–13.7. Aarreleiri 10–12-vuotiaat Leirihakemus tulossa!
15.–20.7. Tarinaleiri 9–11-vuotiaat Leirihakemus tulossa!
22.–27.7. Seikkailuleiri 13–16-vuotiaat Leirihakemus tulossa!
29.7.–3.8. Intiaanikesä 7–9-vuotiaat Leirihakemus tulossa!

Leirihinnat
5 vrk: 70 euroa, sisarus 60 euroa.
4 vrk: 56 euroa, sisarus 48 euroa.

Hinta sisältää täysihoidon, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. 

Leirikeskus Koivuhaan leireille saapuminen klo 15 alkaen.

Leireille ei ole järjestetty kuljetusta, poikkeuksena Kesäriemua -leiri.

Tiedustelut: Parasta Lapsille ry puh. 09 350 8630

Toivon, että pääsen uudestaan, oli paras leiri 4ever!

Leiriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä. Leirillä pelaillaan, askarrellaan, järjestetään hauskaa iltaohjelmaa... Leiriohjelmasta vastaa leirijohtaja yhdessä muiden ohjaajien kanssa, mutta myös lapset ja nuoret pääsevät osallistumaan ohjelman suunnitteluun.

Parasta oli Kakkuralli ja kivat kaverit ja aikuiset.

Idyllinen Koivuhaka tarjoaa loistavat leiripuitteet

Koivuhaka on idyllinen leiripaikka. Leirikeskuksen päärakennus on vanha mutta mukavuuksin varustettu puuhuvila. Aitta- ja juhlarakennus sekä iso pihapiiri mahdollistavat monenlaisen tekemisen leiriviikon aikana. Koivuhaalla on menillään jo 36. leirikesä!

Tutustu Leirikeskus Koivuhakaan tai yhteen leiripäivään kesällä 2016 tai katso alta video "Mikä Koivuhaan leirillä on parasta?"

Kuka voi hakea?

Leirille voivat hakea lapset ja nuoret, joilla on taitoja olla ja toimia isossa ryhmässä. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valinnassa huomioidaan perheen sosiaalinen, taloudellinen ja terveydellinen tilanne. Alta löytyvät leirikohtaiset hakulomakkeet.

Leirit järjestetään Veikkauksen tuella. Leiripaikan voi saada Veikkauksen tuella vain sellainen hakija, jolla on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. Perusteita voivat olla perheellä esim. pienet tulot, lapsen yksinäisyys, tukiverkostojen puute, perhetilanteeseen liittyvät asiat, lapsen tai muun perheenjäsenen sairaus tms. Huom! Hoitopaikan tarve ei voi olla perustelu leiriä hakiessa.

Hakijoilta, joilla ei ole sosiaalisia, terveydellisiä tai taloudellisia perusteita Veikkauksen tukemaan hintaan, leirimaksu on paljon korkeampi (lisätietoja toimistosta). Valinnassa etusijalla ovat hakijat, joilla on Veikkauksen edellyttämät perusteet leiripaikkaan.

Veikkauksen tukema hinta

5 vrk: 65 €, sisarus 55 €
4 vrk: 52 €, sisarus 44 €

Leirihinta sisältää täysihoidon (majoitus, 5 ateriaa päivässä), tapaturmavakuutuksen ja mukavan leiriohjelman yhdessä vapaaehtoisten ohjaajien kanssa.

Siirry kaikkien lasten ja nuorten leirien sivulle.